Ovečkin vzal syna prvýkrát na korčule, Woods šiel s tým svojím na golf
19 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Tiger Woods a Alex Ovečkin sú špičkami vo svojich športoch a teraz ukázali, že sú tiež vzornými otcami. Obaja na svoje športoviská vyrazili so svojimi synmi. Ten Ovečkinov sa vôbec prvýkrát postavil na korčule, informuje portál Nova.






Cez víkend sa na americkej Floride uskutoční golfový turnaj otcov a synov a tento rok to bude aj za účasti jedenásťročného Charlieho Woodsa. Syn Tigera Woodsa si so svojím otcom už zatrénoval a ukázal, že sa s palicou k loptičke vie postaviť.



Svoje remeslo učí syna aj hokejový snajper Alex Ovečkin. Jeho dvojročný Sergej má k plnohodnotným tréningom ešte ďaleko, a tak sa aspoň prvýkrát živote obul do korčúľ a postavil na ľad.



Kto vie, možno sa v budúcnosti dočkáme ďalšieho Ovečkina v NHL alebo na PGA Tour bude opäť víťaziť meno Woods. Genetické predpoklady k tomu malí šikovníci majú a keď ich k tomu budú otcovia viesť, možno z nich budú ďalšie športové hviezdy svetového kalibru.

Olympijská štafeta s pochodňou začne v Japonsku o 100 dní
Štafeta s olympijskou pochodňou pre hry v Tokiu odštartuje vo Fukušime o 100 dní - 25. marca, informuje portál Sport.cz. Čítať ďalej
15 | 12 | 2020 | Timotej Dudka