Tom Cruis po výbuchu hnevu vyhodil členov štábu „Mission Impossible“
18 | 12 | 2020 I Diana Zaťková
Herec Tom Cruise sa údajne už druhýkrát rozzúril na svoj personál v súvislosti s nerešpektovaním bezpečnostných opatrení proti šíreniu Covid-19. Zo svojho najnovšieho filmového projektu „Mission Impossible“, ktorý sa nakrúca v Európe, vyhodil päť zamestnancov, informuje portál RT.




Druhý výbuch hnevu prišiel v utorok večer. Nastal potom, čo sa v novinách objavila správa o Criusovom prvom záchvate, ktorý bol zachytený aj na páske, informovali noviny The Sun s odvolaním sa na nemenovaný zdroj zapojený do výroby filmu. V siedmom diele filmu „Mission Impossible“ hrá herec hlavnú postavu, a zároveň je jedným z jeho producentov.

„Prvý výbuch bol naozaj veľký, ale odvtedy sa veci neutíšili,“ uviedol zdroj. "Napätie gradovalo celé mesiace a toto bola posledná kvapka. Odkedy sa dostal na verejnosť Cruisov prvý záchvat, rozzúril sa ešte viac a vyhodil niekoľko zamestnancov."

Cruise vyvinul veľké úsilie, aby uprostred pandémie Covid-19 udržal výrobu v pohybe a nahnevalo ho, že niektorí pracovníci nebrali bezpečnostné opatrenia dostatočne vážne. Herec neudržal svoj temperament na uzde po tom, čo uvidel dvoch zamestnancov stáť tesne pri sebe.

Slovenská pošta v problémoch - nespoliehajte sa na "poslednú chvíľu"
Slovenská pošta má čoraz väčší počet nakazených zamestnancov. Jej štandardná prevádzka sa rýchlo komplikuje, možno očakávať obmedzenia v doručovaní zásielok. Čítať ďalej
18 | 12 | 2020 | Ivan Brožík


„Ak vás uvidím, ako to robíte znova, odchádzate,“ povedal dvom zamestnancom. „To je všetko. Žiadne ospravedlnenie. Môžete to povedať ľuďom, ktorí prichádzajú o svoje domovy, pretože náš priemysel je odstavený.“ Dodal, že ostatných v päťdesiatčlennom štábe prepustí tiež, ak nebudú dodržiavať pravidlá týkajúce sa sociálneho dištancovania.

Práce na filme boli v Taliansku zastavené dvakrát, vrátane októbrového prerušenia, keď bolo 12 ľudí pozitívnych pri testovaní na prítomnosť vírusu. Do Veľkej Británie sa natáčanie vrátilo začiatkom tohto mesiaca.

Žiga vypovedá na NAKA: "Nikdy som úplatok nedal"
Bývalý minister hospodárstva, špičkový politik SMERu a teraz HLASu a v súčasnosti poslanec Národnej rady Peter Žiga momentálne vypovedá na NAKA. Obvinenie z korupcie odmieta. Čítať ďalej
18 | 12 | 2020 | Ivan Brožík


Cruisa sa zastali ďalší herci, ako napríklad George Clooney a Whoopi Goldberg. Publicistka Los Angeles Times Mary McNamarová uviedla, že je „dobré“ počuť, keď Cruise kritizuje bezpečnostné porušenia opatrení Covid-19.

Niektorí pozorovatelia však tvrdili, že aj keď podstata Cruisovej argumentácie bola správna, jeho výbuchy hnevu boli neprimerané. „Nepriateľské pracovné prostredie je nepriateľské pracovné prostredie," sťažovali sa. "Takto sa nesprávate k zamestnancom, aj keď sa mýlia.“ Niektorí zainteresovaní špekulovali, že členovia štábu, ktorí skončili, "jednoducho len už nechceli byť súčasťou toxického pracovného prostredia“.

"Od januára bude trojkoalícia bez SaS," prognózuje Andrej Danko
Andrej Danko na sociálnej sieti racionálne hodnotí súčasný stav vo vrcholovej slovenskej politike a pripomína, že slovo "idiot" nie je v slovníku Igora Matoviča neznáme. Čítať ďalej
18 | 12 | 2020 | Ivan Brožík