Leonardo DiCaprio sa musí vzdať alkoholu kvôli milenke
18 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Leonardo DiCaprio (46) teraz musí urobiť niečo pre pravú lásku! Jeho milovaná Camila Morrone (23) sa nemôže pozerať na rastúce pivné brucho slávneho herca a prinútila ho, aby prešiel na extrémne prísnu diétu. Hviezda musí žiť o sardinkách a o vode, píše portál Vip Bulvár.


Nikdy ženy nemali toľko moci nad Leonardom DiCapriom (46)! Hviezda Titanicu randí s Camilou Morrone (23) takmer tri roky, čo je pre takého playboya skutočne nevídané. Nedávno sa objavili zvesti, že pár dokonca plánuje svadbu, ale stále to je v plienkach. Teraz možno viete prečo!



Modelka sa údajne nahnevala, keď videla nepriaznivé fotografie svojho snúbenca zhotovené paparazzmi. Na nich možno vidieť, že sa z bývalého milovníka stal otecko s pivným bruchom! Rozhodla sa jednať. Camilla povedala DiCapriovi, aby schudol.

Ostro obmedzuje všetok alkohol a jedlo hviezdy. Leonardovym denným chlebom sú teraz sardinky, ustrice a tekvicové klíčky. Ak herec schudne, bude odmenený ďalším pokračovaním zväzku s božskou Camillou.

Slávna topmodelka odsúdená: DiCapriova ex schytala verejnoprospešné práce!
Izraelský súd odsúdil za daňové úniky izraelskú topmodelku Bar Refaeliovú k deviatim mesiacom verejnoprospešných prác a jej matku Cipi k šestnástim mesiacom väzenia, informuje portál Stars24. Čítať ďalej
14 | 09 | 2020 | Timotej Dudka