Katka Knechtová sa zotavuje z koronavírusu: Dva a pol mesiaca a stále...
18 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Prejavy koronavírusovej infekcie sa u ľudí  líšia. Niekto prakticky  nevie o tom, že je nakazený. Speváčka Katarína Knechtová to šťastie nemala. S následkami sa totiž potýka aj po dlhej dobe, píše portál Stars24.


Medzi slávnymi osobnosťami sa nákaza koronavírusom poriadne rozbehla až v poslednej dobe. K obávanej infekcii prišla aj Katarína Knechtová, aj keď ako slepá k husliam. Vôbec totiž netušila, kde sa nakazila.

Samotnú chorobu už známa speváčka prekonala, lenže s následkami nákazy sa potýka neustále. Stále totiž dochádza do nemocnice, kde napríklad podstupuje infúzie, ktoré by ju mali postaviť na nohy.



Dokazuje to fotografia, ktorú zverejnila na svojom instagramovom profile. "Dva a pol mesiaca neskôr a ešte stále sa zotavujem. Dávajte na seba pozor, prajem vám všetkým veľa zdravia. Nejako to celé zvládneme," verí popová hviezda.

Knechtová sa už skôr nechala počuť, že jej zadok kvôli infekcii "zažil stredovek". Sťažovala si tiež na veľký tlak na hrudníku, naopak, celé sa to obišlo napríklad bez nádchy.

Katarína Knechtová prekonala koronavírus: Horúčky a brutálna bolesť!
Koronavírus sa nevyhýba ani známym osobnostiam. Najnovšie priznala prekonanie nákazy obľúbená speváčka Katarína Knechtová, ktorá nešetrila detailným popisom toho, čo jej bolo, informuje portál Stras24. Čítať ďalej
28 | 11 | 2020 | Timotej Dudka