Hana Hegerová: Tajomstvo úspechu jej najväčšieho hitu odhalené!
18 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Aj keby sa smelo spievať, Hanu Hegerovú by ste už na pódiu nestretli. Z rádia ju ale stále započuť môžete. Jeden zo spoluautorov jej najväčšieho hitu teraz prezradil tajomstvo, informuje portál Stars24.


O Hane Hegerovej v poslednej dobe už nie je veľmi počuť, vedzte však, že v októbri oslávila už 89. narodeniny. V budúcom roku uplynie už dekáda od chvíle, čo oznámila koniec koncertné kariéry.

Dodnes však niektoré jej hity môžete počuť v rádiu. Možno tým vôbec najväčším je pieseň Levanduľová s textom z pera Michala Horáčka. Renomovaný textár pred niekoľkými dňami na jej vznik zaspomínal.



Stalo sa tak v rozhlasovom programe Blízke stretnutie, kde priznal, že ho úspech skladby zaskočil. "Keď som ju pre Hanu Hegerovú písal, nerátal som s tým, že sa stane takým hitom," uviedol bývalý prezidentský kandidát.

"Nesmierne ma to udivilo. Tá pesnička bola totiž jedno veľké zveličenie. Úplne najradšej ju mám v ironickej podobe, keď ju spievala s kapelou Petra Maláska a oni to zo srandy spievali jej," dodal Horáček.

Hana Zagorová priznala pochyby: S Margitom na to čakali 30 rokov!
Hana Zagorová a Štefan Margita tvoria pár už dlhú dobu, až tento rok ale realizovali vec, ktorá by vzhľadom na ich profesiu napadla niekoho iného už dávno, píše portál Stras24. Prečo oni čakali tridsať rokov? Čítať ďalej
04 | 12 | 2020 | Timotej Dudka