Tá si skrátka vie vybrať! Nový muž po boku Vondráčkovej
17 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Sotva vyšiel jej videoklip k novej piesni, na ktorej spolupracovala so spevákom Sámerom Issom (35), a už natáča ďalší! Sama speváčka už ani nevie, koľký klip tento rok vlastne púšťa do sveta, píše portál Aha!.


"Je pravda, že na doske Ruže je veľa pesničiek, asi osemnásť, takže sa to zišlo dokopy," priznala Vondráčková. Ani tentoraz, čo sa voľby partnera do klipu týka, nesiahla speváčka vedľa. V novom klipe stvárni jej priateľa Muž roka 2017 Matyáš Hložek (26). "Ráno pred natáčaním som ho videla prvýkrát, je milý," oznámila webu Super. Matyáš si v klipe zahrá pohľadného, ale chudobného priateľa hlavnej hrdinky.

Pieseň s názvom Daj si cieľ jej otextovala mamička Hana Sorrosová. Ako sama speváčka hovorí, song má vyzdvihnúť silu žien a motivovať ich.

Lucie Vondráčková v nočnej Prahe s idolom žien: Hrejivé slová plné vďaky!
Lucie Vondráčková je už dlhšiu dobu nezadaná, všetkým nápadníkom, ktorých naozaj nie je málo, ale naďalej odoláva. V týchto dňoch sa však sa pochválila fotkou z prechádzky Prahou so sprievodom. O koho ide? Čítať ďalej
26 | 11 | 2020 | Timotej Dudka


"Keď sa musíte po materskej vrátiť do práce, nie je to jednoduché. Keď máte problémy so šéfom, nie je to jednoduché. Vždy to odnesie tá žena. A moja postava pracuje v bare, študuje a do toho trénuje behanie. Stretáva sa s rôznymi ľuďmi, ktorí ju od toho odrádzajú alebo si myslia, že sa dostanú k svojmu cieľu skratkami. Ja som mala vždy pocit, že aby človek niečo dosiahol, musí pracovať a makať, a o tomto tá pesnička je," prezradila dej klipu speváčka.

Lucie tiež priznala, že sa v klipe zrkadlia aj jej osobné skúsenosti. "Vždy sú tie pesničky, ktoré človek spieva, trochu aj o ňom, o tom, čo zažil, a ja nie som výnimka. Vždy sa ma to týka osobne," priznala Lucie. Tá momentálne pracovne v Česku doháňa všetko, čo nemala možnosť zvládnuť v Kanade.

"Keď človeka práca baví a má chuť pracovať, nemôže to zrazu škrtnúť zo svojho života. To nejde," dodala Vondráčková na záver.

Lucie Vondráčková otvorene: S kým vliezla do postele?
Vytiahli z nej, čo mohli. Speváčka a herečka Lucie Vondráčková (40) v pripravovanej talkshow Na kus čaju prezradila, kto si vedľa nej líha v posteli, informuje portál Aha!. Čítať ďalej
06 | 12 | 2020 | Timotej Dudka