Kto sa vyhrážal rodine Jaroslava Naďa? Muž z kandidátky kotlebovcov popiera, že to bol on
17 | 12 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Iba v pondelok ohlásil minister obrany Jaroslav Naď, že podáva trestné oznámenie za vyhrážanie sa jemu aj jeho rodine. Hoci jeden z vyhrážajúcich sa bol uvedený pod konkrétnym menom, dodnes nie je jasné, kto sa vlastne za výhražným statusom ukrýva.


Ukázalo sa, že šéfovi rezortu obrany a jeho rodine sa útokom vyhrážal aj Peter Kozinka. Zvláštnosťou je, že muž s rovnakým menom sa v minulosti objavil na kandidátke kotlebovcov. Peter Kozinka mal na kandidátke hnutia Kotlebovci-ĽSNS číslo 87, informuje portál topky.sk.
Kto sa ukrýva za identifikovaným menom zo statusu?

Muž z profilu s menom Peter Kozinka napísal: „Zamordovať celú rodinu aj s deťmi.“ Hovorca ĽSNS Ondrej Ďurica reagoval, že strana sa od podobných vyjadrení jednotlivcov dištancuje. „Nestotožňujeme sa s takýmto konaním a odsudzujeme ho,“ uviedol a upresnil, že menovaný nie je a nikdy nebol členom tejto strany. „Na našej kandidátke bol nominovaný stranou Národná koalícia. Podľa informácií, ktoré od nich máme sa nejedná o autentický profil dotyčného pána,“ uzavrel vysvetlenie Ďurica. Strana Národná koalícia informáciu potvrdila. Meno Kozinku mohlo byť podľa nich zneužité, prípadne mohlo ísť o náhodu, vôbec ale nemalo ísť o jeho skutočný profil. Na tom reálnom má údajne meno napísané v azbuke.



Samotný Kozinka taktiež upozornil, že nešlo o jeho osobu, teda nie je autorom vyhrážky, na uvedenom profile dokonca nebola ani jeho fotografia. Po všetkom má dokonca on sám čeliť osočovaniu. Zatiaľ ale nie je známe, kto vlastne stojí za spomínanou vyhrážkou. Profil, z ktorého smerovala, už dotyčná osoba vymazala, na čo upozornil instagramový účet tabulahanby. Ani portál topky.sk už účet nenašiel. Okrem samotného Kozinku, ktorý sa podľa jeho slov v politike v súčasnosti neangažuje, aktuálne prežíva internetový horor aj jeho menovec. Na sociálnej sieti zverejnil príspevok, že nešlo o jeho profil a dostáva „dosť nechutné správy,“ dodáva na záver portál topky.sk. 

Danko radí Naďovi: „Nezabúdajte, kto seje vietor, jedného dňa zožne búrku!“
Opätovným zvolením do predsedníckej funkcie v SNS akoby Andrej Danko ožil a nevynechá žiadnu príležitosť aby si do niekoho z vládnej koalície rypol. A je mu jedno, kto to je, a tak mu teraz „padol do oka“ minister obrany Jaroslav... Čítať ďalej
15 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.