Belousovová o Matovičovi: Správa sa ako malé, rozmaznané decko a nie ako dospelý muž
17 | 12 | 2020 I Petra Demková

Anna Belousovová tvrdí, že včera premiér nešiel na tlačovku, ušiel zadným vchodom z Úradu vlády a museli ho naháňať kvôli podpisu na uznesení. „Toto je správanie malého, rozmaznaného fracka a nie dospelého muža, nieto predsedu vlády v krízovej situácii, ktorá vyžaduje chladnú hlavu, pevné nervy, rozhodnosť a schopnosť dodať odvahu a vieru v budúcnosť občanom štátu,“ hnevá sa bývalá politička.


Anna Belousovová promptne na sociálnej sieti zareagovala na včerajšie udalosti, konkrétne na dianie na a po tlačovej konferencii, kde sa mali oznámiť konkrétnosti vianočného lockdownu. Pred národ nepredstúpil totiž premiér, ale jeho ministri a v kuloároch sa začalo šepkať, že premiér psychicky nezvládol situáciu. „Ak Matovič nezvládla sám seba, je jasné, že on a jeho vláda nemôže zvládnuť koronakrízu. A to je pre Slovensko veľmi zlá správa,“ začína národniarka.

Belousovová: „Ak náš štát riadia takýto tupci, tak sa môžeme spoliehať len na pomoc z nebies!“
Expolitička Anna Belousovová je k nezastaveniu a v podstate jej nie je dobré nič, čo sa týka súčasnej vládnej koalície, alebo aj samotnej prezidentky. Keď má možnosť, hneď začne kritizovať tak, ako naposledy Veroniku Remišovú. Čítať ďalej
16 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.


„V pondelok neočakávane odišiel zo zasadnutia vlády, ktorá sa rozhodovala o prijatí vážnych opatrení, týkajúcich sa života všetkých občanov nášho štátu. Bez slova jednoducho odišiel a nikomu nič nepovedal. Dnes sme sa dozvedeli dôvod jeho divného správania. Vraj z pondelkového rokovania vlády odišiel, pretože mal pocit, akoby "žil cudzí život". Bolo to preto, lebo nebol prijatý jeho návrh na opätovné celoplošné testovanie - Sulík nekúpil testy a prezidentka to "sabotovala". Tak sa urazil a odišiel. Dnes to znovu zopakoval po zasadnutí vlády. Nešiel na tlačovku, ušiel zadným vchodom z Úradu vlády a museli ho "naháňať " kvôli podpísaniu uznesenia,“ informuje o zarážajúcich skutočnostiach bývalá poslankyňa Národnej rady.

A Belousovová pokračuje ďalej v hodnotení správania premiéra: „Toto je správanie malého, rozmaznaného fracka a nie dospelého muža, nieto predsedu vlády v krízovej situácii, ktorá vyžaduje chladnú hlavu, pevné nervy, rozhodnosť a schopnosť dodať odvahu a vieru v budúcnosť občanom štátu. Všetky tieto schopnosti Matovič nemá a nemôže mať, pretože naozaj svojim správaním od pondelka jasne ukázal, že on nie je schopný zvládnuť ani seba, svoje výbuchy sebaľútosti a urazenosti.“

Anna Balousovová v tejto situácii vidí len jediné riešenie, odchod premiéra z postu na ktorom riadi štát: „Myslím si, že po tom, čo predviedol, by mal v sebe pozbierať zvyšky chlapa a podať demisiu.

A ak toho nie je schopný, mal by sa s ním chlapsky porozprávať niekto z jeho okolia. Už nie je načo čakať! Obávam sa však , že CHLAPA v jeho okolí budeme márne hľadať ... Tak ostáva len ho verejne vyzvať: Pán Matovič, odíďte! Netrápte ďalej seba aj nás,“ uzatvára bývalá podpredsedníčka SNS.

Belousovová: Stali sme sa absolutistickou monarchiou a ani sme si to nevšimli?
09 | 12 | 2020 | Michal Filek