„Zo sledovania Krstného otca sú to zrazu Prci, prci prcičky,“ perlí smerák Blaha
16 | 12 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Kritik Ľuboš Blaha sa opäť pustil  hodnotiť všetko, podľa neho, zaujímavé, čo sa u nás udialo. A ako vždy, okorenil to svojimi „perlami“, ktoré tentokrát adresoval všetkým trom naším najvyšším ústavným činiteľom.


Nebol by to Ľuboš Blaha, keby si na svojom profile na sociálnej sieti nevylial kritické srdce na všetko, čo je mu proti srsti. Urobil tak aj teraz, pričom začal naozaj zostra. „Niekedy mám pocit, že slovenská politika je ako nejaká trápna reality šou, v ktorej sú najvyšší ústavní činitelia len druhotriednymi hercami,“ napísal v úvode svojho statusu poslanec Smeru-SD.
Matovič je hororovú postavičku vraždiaceho klauna

Blahovej pozornosti neunikla ani návšteva Zuzany Čaputovej vo Vatikáne, pričom si všíma aj to, čo mala prezidentka oblečené. „Prezidentkine výkony sú na úrovni priemernej súťažiacej v Nákupných maniačkach. Je úplne jedno, čo hovorí, zväčša sú to len nekonečné frázy. A tak furt všetci riešia len to, čo si oblečie. Jediné posolstvo jej dnešnej návštevy u pápeža bolo to, že mala čierny závoj v tvare Slovenska. To malo symbolizovať umieranie našej vlasti, či ako? Písali, vraj opäť ohúrila outfitom. Kiež by radšej ohurovala myšlienkami,“ pustil sa ako módny guru Blaha do Čaputovej a jej oblečenia.

Vzápätí však presedlal na osobu jeho kritike najbližšiu, Igora Matoviča. „Ešte horšie je to s predsedom vlády. Ten pripomína hororovú postavičku vraždiaceho klauna zo slávneho románu Stephena Kinga To. Klaun, z ktorého sa nikto nesmeje, pretože po ňom ostáva iba spúšť a smrť. Jeho antigénové testy dnes v priamom prenose rozmetal na šrot jeho vlastný minister Krajčí, keď povedal, že poskytujú pocit falošnej istoty a ľudia majú radšej sedieť doma. Pán Matovič, ak ste chceli vedieť, prečo bolo to vaše celoplošné testovanie taká neuveriteľná hlúposť, váš minister zdravotníctva vám to do bodky vysvetlil.“

"Igor Matovič klame, až sa mu z úst práši," hovorí Blaha
Ľuboš Blaha včera v noci opäť písal. Tentoraz bolo témou klamstvo. Konkrétne klamstvo na najvyššom poschodí našej vlády, v kancelárii premiéra Matoviča. A aký je výsledok? Očakávaný: "Niet väčšieho klamára v tejto Mliečnej dráhe ako Igor Matovič.... Čítať ďalej
10 | 12 | 2020 | Michal Filek

Slovensko je kvôli takýmto ľuďom v úplnom rozvrate

Podľa Blahu je hrozné, že kvôli Matovičovej mánii s antigónovými testami behajú po uliciach tisíce falošne negatívnych ľudí. „...kvôli vraždiacemu klaunovi pribúdajú obete a Matovič to ďalej hrá na to, že antigénové testy sú atómovou bombou. Takýto horor by ani Stephen King nenapísal.“ Naprázdno ale neobišiel ani predseda parlamentu. „Ďalší najvyšší ústavný činiteľ, Boris Kollár, to je kapitola sama o sebe. Chvíľkami má človek pocit, ako by sledoval Krstného otca, potom sú z toho odrazu Prci, prci, prcičky. Isté je len jedno - v prípade Kollára nejde o seriál Sestričky. Tie z televízneho programu definitívne miznú - pretože sa dostali do konfliktu tuná s predsedom parlamentu a tak ich nechal Mikulcov „mäsiar“ vyhodiť. Niečo ako Luca „Delej“ Brasi,“ perlí Blaha.



Poslanec Smeru-SD si myslí, že stret Krstného otca a Sestričiek vyhral Krstný otec „Gratulujeme. Bolo by to až smiešne, keby to nebolo také tragické,“ dodáva. Blaha je presvedčený, že Slovensko je kvôli takýmto ľuďom v úplnom rozvrate. „Pripomína to dokumentárny film z druhej svetovej vojny - ľudia umierajú, prichádzajú o robotu, rodiny trpia, budúcnosť je neistá a vždy, keď zasadá vláda, hrozí nejaká nová pohroma. Do toho sa prijímajú fašistické opatrenia, ktoré likvidujú slobodu. Takto to ďalej nejde,“ vylieva si srdce Blaha, podľa ktorého potrebujeme normálnych lídrov, ktorí vedia riadiť štát a pomáhajú nastoľovať v spoločnosti sociálny zmier. „Netreba nám nákupné maniačky ani vraždiacich klaunov. S nimi skončíme ako v tom najstrašnejšom horore. A žiaden závoj v tvare Slovenska nás nezachráni,“ končí svoj status Blaha vlastne tak, ako začal.

Blaha: Matovič je ako Neprebudený, všetci ho majú za blázna a on si myslí, že je Mesiáš
Ľuboš Blaha v noci na facebooku znovu perlil. Opäť si to odniesol Igor Matovič. "Prosím ušetrite nás vášho fňukania. Nikto na to nie je zvedavý. Buď odstúpte a prenechajte vládu iným. Alebo sa správajte ako chlap a prestaňte ukazovať prstom na... Čítať ďalej
14 | 12 | 2020 | Michal Filek