Pozitívny HLAS: Pellegrini sa venuje vareniu, Tomáš vyzýva ľudí, aby si dávali pozor
16 | 12 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.
Na opozičný Hlas-SD udrela pandémia. Expremiér Peter Pellegrini mal pozitívny test na koronavírus, o čom informoval na sociálnej sieti a na maródke s COVID 19 je aj jeho stranícky kolega Erik Tomáš.

„Milí priatelia, koronavírus je realitou, obete si nevyberá a nikto sa nemôže spoliehať, že práve jemu sa nákaza vyhne. Aj ja som po pozitívnom teste skončil v karanténe,“ píše na FB predseda strany Hlas-SD.
Šeliga praje Pellemu skoré uzdravenie

A aby verejnosť vedela, že nevylihuje len tak, teda že mu nie je až tak zle, hneď aj prezrádza, čomu sa venuje. „Vymenil som teda na čas parlamentné tlače za sporák s hrncami a snažím sa prežiť karanténu v čo najväčšom psychickom a fyzickom zdraví. Zatiaľ sa mi to darí a cítim sa celkom dobre,“ upokojuje svojich podporovateľov Pellegrini a odkazuje im. „Vám všetkým prajem čo najpevnejšie zdravie a prosím, buďte čo najopatrnejší, najmä pri kontaktoch s vašimi rodičmi a starými rodičmi. Majme všetci v tejto ťažkej dobe predovšetkým nádej, že sa čím skôr vrátime k svojim vlastným plnohodnotným.“



"Zaočkovať sa proti COVID-19 nedám!", vyhlasuje Pellegrini
Podstatná časť Európy, ale vlastne aj celého sveta, čaká na očkovaciu látku proti koronavírusu, ktorá by, podľa posledných informácií, mala k nám doraziť asi až januári. Zaočkovať sa ale všetci Slováci, napriek výzvam a upozorneniam,... Čítať ďalej
07 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.


Bezproblémové zvládnutie choroby mu zaprial na svojom facebookovom profile aj podpredseda parlamentu Juraj Šeliga. „COVID-19 si nevyberá a je jedno či sme politici, lekári alebo akékoľvek iné povolanie... Preto skoré uzdravenie a čo najbezproblémovejší priebeh,“ napísal do komentára Šeliga.

Koronavírus má aj ďalší Pellegriniho stranícky kolega, Erik Tomáš. „Priatelia, bol som pozitívne testovaný na COVID-19, okamžite som sa utiahol do domácej karantény,“ prihovoril sa svojím fanúšikom na videu Tomáš, ktoré aj on umiestnil na sociálnej sieti, s tým, že oznámil aj svoje kontakty a o svojom stave upovedomil aj kanceláriu Národnej rady. „Priebeh mám zatiaľ mierny, tak mi držte palce, ale hlavne VY zostaňte zdraví a VY sa opatrujte nech máte pekné Vianoce,“ dodal v závere videa.



"Matovič si robí zo Slovenska pokusné laboratórium", tvrdí Pellegrini
Matovič nesmie kriviť zákony a rozdeľovať spoločnosť Čítať ďalej
10 | 11 | 2020 | Imrich Kovačič