Nový pár Krampol a Bubílková? Moderátorka si pre vzťah vytýčila jasné limity!
16 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Majú toho veľa spoločného, a tak sa dali dokopy. Moderátorka Zuzana Bubílková (68) a herec Jiří Krampol (82) tvoria nový pár. Zatiaľ teda len pracovný. "Ale už nás začali podozrievať, že spolu niečo máme," povedala Bubílková pre portál Super, ktorý o veci informuje.


"Začalo to už vlani v Tunisku, keď sme sa stretli na sústredení Muža roka, tak mi Jirka hovoril, že by sme mohli dať niečo dokopy. Potom prišli tie rôzne udalosti okolo jeho pani (Jiřího žena Hanka v auguste náhle zomrela - pozn. red.) a pred tromi mesiacmi sme si zavolali, hovoril, že nemá čo robiť a ja som navrhla, že by sme mohli niečo písať," uviedla Zuzana otvorene.

"Už máme spoločný program na TV Šláger a vysielame z kuchyne," prezradila s tým, že natáčanie prebieha v kuchyni u Jiřího Krampola, pretože tá jej je vraj nepoužiteľná. "Ja mám zase svoj vlastný program, ktorý už skoro rok točím u seba v obývačke," dodala.

https://www.hlavnydennik.sk/2020/10/16/jiri-krampol-po-odchode-hanky-%e2%80%8b%e2%80%8btrpi-rozhodol-sa-pre-razantnu-zmenu/

Budú písať aj spoločnú knihu zážitkov, vraj hlavne humorných. A začínajú aj so sociálnymi sieťami. "Pretože koronavírus pritiahol k počítačom aj staršiu generáciu," vysvetlila.

Keď už sa dali dokopy pracovne, je to len krôčik k tomu, aby si porozumeli aj ako pár aj v súkromí. "Už to dokonca niekde písali a titulok znel: Po smrti Hanky veľký návrat k Zuzane. Chvíľu som sa zamýšľala, prečo sme sa rozišli, keď si ani nepamätám, že by sme spolu boli. Ale prišla som na to. Bol pre mňa mladý," smiala sa Bubílková.

Moderátorka rovnako ako herec žije sama, takže by prípadnému vzťahu nič nebránilo. "Nedokážem si predstaviť, že by som vôbec s niekým bola. Roky som zvyknutá robiť si, čo chcem, a keby som stále narážala na niekoho, kto by chcel jesť a prať, to teda neviem. Mne to takto vyhovuje, keď sa s niekým stretnem, ale musí mať svoj byt," vytýčila si jasné limity pre vzťah Bubílková.

Nečakané priznanie berie dych: Posledné slová Karla Gotta dcére Dominike!
Dominika Gottová (44) prehovorila o poslednom telefonáte s otcom a o tom, ako sa slávny spevák pred smrťou cítil, píše portál Aha!. Čítať ďalej
15 | 12 | 2020 | Timotej Dudka