Blaha: Matovič je ako Neprebudený, všetci ho majú za blázna a on si myslí, že je Mesiáš
14 | 12 | 2020 I Michal Filek

Ľuboš Blaha v noci na facebooku znovu perlil. Opäť si to odniesol Igor Matovič. "Prosím ušetrite nás vášho fňukania. Nikto na to nie je zvedavý. Buď odstúpte a prenechajte vládu iným. Alebo sa správajte ako chlap a prestaňte ukazovať prstom na iných - to vy ste zodpovedný, vy ste zlyhali a vy nám idete zničiť Vianoce. Nikto iný," napísal Blaha. 


Igor Matovič už zase vyplakáva na sieti, všimol si Blaha. "Prosíme Pavlínku, aby ho doma pohladila, postískala, upokojila a dala pilulku. Vyzerá, že má depresiu. Potrebuje teplo a objatie," začal svoj status na sociálnej sieti.




Vo svojom uplakanom "statusíku" Matovič píše, akí sú všetci, čo kritizovali jeho testíky, neľudskí a nemorálni. A vraj im nerozumie, že prečo chcú testovať okresy, ktoré sú zamorené a vyčítajú mu jeho nápady s povinným testovaním.




Asi tým, podľa Blahu, naráža na prezidentku Čaputovú a koaličného partnera Sulíka... "existuje dokonca dôvodný predpoklad, že si z oboch urobil voodoo bábky a po nociach do nich pichá špendlíky".




Kollár naložil Matovičovi: „Igor, pre debila je každý debil!“
Zvláštne, pred voľbami si v parlamente nevedeli prísť na meno, teraz sú spolu v koalícii. Veru, aj také sú cesty politikov na Slovensku. Človek sa teda nemôže diviť, že vzťahy vo vládnej koalícii sú teraz také, aké sú. Čítať ďalej
14 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.





"Dovoľte, aby som vám to vysvetlil, pán premiér, lebo zjavne to stále neviete pochopiť. Tu nejde o Čaputovú a Sulíka - tu ide o to, že celé Slovensko vás má za blázna a vy máte stále pocit, že ste Mesiáš a všetci vám ubližujú. Martin Kukučín mal na to taký pekný termín - že Neprebudený. Už konečne pochopte, že vaše celoplošné testovanie je nezmysel. Vyhodili ste sto miliónov von oknom, potom ste štyri týždne nič nerobili, len sa hádali so Sulíkom a dnes sa čudujete, že čísla rastú do astronomických výšin," pokračoval poslanec.






Matovičove rýchlotestíky vraj nič nevyriešili a problém je ešte väčší, ako bol. "Keby ste namiesto týchto nezmyslov postupovali podobne ako iné krajiny, napríklad susedné Rakúsko, mohli sme už dávno mať za sebou lockdown a Vianoce mohli byť v pokoji. Peniaze, čo ste vyhodili na rýchlotesty, mohli pomôcť ľuďom vykryť straty. Lenže vy ste sa chceli pochváliť Angele Merkelovej a spravili ste zo Slovákov laboratórne myši. Pokus nevyšiel, zbytočne ste znásilnili milióny ľudí a teraz rumázgate."






Ľuboš Blaha priznáva, že nikto nikdy netvrdil, že antigénové testy nemajú zmysel v špecifických prípadoch. V ohniskách majú zmysel a presne to dnes hovoríme všetci - nie je v tom žiaden rozpor. "Tým, že ste znížili počet PCR testov a nahrádzali ste ich antigénovými rýchlotestmi, ktoré fungujú iba u ľudí s príznakmi, vyvolali ste u ľudí pocit falošnej negativity a pomohli ste tej vašej hnusobe, aby sa nekontrolovateľne šírila. Za všetko môže tá vaša posadnutosť antigénom. Za všetko môžete vy."




Krajčí priznal, že Matovič podporuje tvrdý lockdown
Minister zdravotníctva Marek Krajčí (OĽANO) si myslí, že vo veci tvrdšieho lockdownu má podporu premiéra Igora Matoviča (OĽANO). Pripomenul, že navrhnutý zákaz vychádzania musí odobriť vláda SR. Tá by mala podľa jeho slov zasadnúť skôr ako v stredu... Čítať ďalej
13 | 12 | 2020 | Imrich Kovačič / TASR





Podľa Blahu Motovič zamordoval reštaurácie, rozoštval celú krajinu a ide nám ešte aj zničiť Vianoce. "Úplne zbytočne. Keby ste aspoň išli príkladom. Ale nie, vy si pekne odletíte do Bruselu a tam rokujete s ostatnými bez rúška. "A potom keď sa vrátite na Slovensko, tak sa prosím nepýtajte ako Krokodíl Dundee v New Yorku, či máte mať na letisku na sebe rúško. Veď vy ho vynucujete, vy ho promujete, vy ste si z neho urobil náboženstvo - tak kto ho má nosiť, keď nie vy? Už tých ľudí neponižujte, preboha."






Poslanec SMER-u pokračuje: "Rozumiem, že ste zlomený. Rozumiem, že vaše zakomplexované ego trpí, lebo vám nadáva celé Slovensko. Je vcelku pravdepodobné, že najbližšie generácie Slovákov nebudú svojich synov pomenovávať menom Igor, tak ako generácie Nemcov nepoužívajú meno Adolf. Tomu všetkému rozumiem. Ale prosím ušetrite nás vášho fňukania. Nikto na to nie je zvedavý. Buď odstúpte a prenechajte vládu iným. Alebo sa správajte ako chlap a prestaňte ukazovať prstom na iných - to vy ste zodpovedný, vy ste zlyhali a vy nám idete zničiť Vianoce. Nikto iný."






No a na záver Blaha odkázal jeho manželke: "Milá pani Pavlínka, zoberte manželovi mobil a zakážte mu ho používať aspoň niekoľko dní. Už máme tých jeho výlevov akurát tak plné zuby. Všetci. Celé Slovensko. Ďakujeme."




PRIESKUM: Sulík v popularite dobehol Pellegriniho. Matovič a Kollár padajú
Najdôveryhodnejšou spomedzi slovenských politikov je prezidentka SR Zuzana Čaputová. Dôveruje jej 63 percent a nedôveruje 35 percent respondentov. Vyplýva to z prieskumu agentúry Focus pre televíziu Markíza, ktorý bol realizovaný od 18. do 25.... Čítať ďalej
13 | 12 | 2020 | Imrich Kovačič / TASR