Simona, toto nie! Vyzývavé oblečenie Krainovej je ďaleko za hranicou vkusu (VIDEO)
13 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Skvelá postava a podnikavý duch sa jej nedajú uprieť. Prečo si ale na fotenie nového produktu, ktorý zaručuje omladenie pleti, vybrala Simona Krainová (48) body, ktoré pozornosť sledujúcich okamžite strhne len na spodné partie?


Ako píše portál Aha!, modelke ťahá na päťdesiat, ale krivky má stále výstavné. Len jej snaha byť sexy je niekedy skôr viac zúfalá než rafinovane provokatívna. Aj v prípade fotenia kampane fanúšikovia krútili nechápavo hlavou nad tým, prečo upnutý trikot sotva zakrýva inkriminovaneé časti "tam dole". A ešte sa do nich neesteticky zarezáva.



"Hej, možno tomu nerozumiem, ale nemáte to obrátene? Nepatrí to do zadku?" Napísal k provokatívnemu videu na Facebooku a Instagrame jeden z fanúšikov. Podobný pocit z outfitu Krainovej mala aj jedna z modelkiných fanúšičiek. "Každopádne kočka nádherná. Akurát to body je až škaredo vysoko. Keby bolo nižšie, je to oveľa prirodzenejšie," napísala ku zverejnenému videu.

Iná sledujúca oblečok okomentovala slovami, že nabudúce by mohla byť radšej rovno nahá. Čo myslíte vy?

Prečo museli Zdena Studenková a Simona Krainová mrznúť v bielej?
Jedna z najluxusnejších párty tohto roka sa konala vonku na námestí Winstona Churchilla v Prahe a bola celá v bielom. Hviezdy, ktoré prišli, si mohli užiť skvelý program, vynikajúce jedlo aj výborné drinky. Jediné, čo party kazilo, bolo počasie,... Čítať ďalej
26 | 09 | 2020 | Timotej Dudka