Kevin-Prince Boateng vyzýva Messiho: Mal by uctiť Maradonu a ísť hrať do Neapola!
13 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Diego Maradona sa po svojej smrti dočkal rôznych pôct, Neapol po ňom napríklad premenoval štadión. Kevin-Prince Boateng však prišiel s poriadnou výzvou. Podľa neho by mal Lionel Messi uctiť svojho krajana tým, že prestúpi do Neapola, informuje portál iSport.






Zosnulý Diego Maradona strávil svoje najlepšie futbalové roky v Neapole, ktorý doviedol k dvom ligovým titulom. Tamojší fanúšikovia si svojej legendy vážia natoľko, že len pár desiatok hodín po jeho smrti bol premenovaný miestny futbalový svätostánok na štadión Diega Armanda Maradonu.

Teraz prišiel Kevin-Prince Boateng s obrovskou výzvou pre Lionela Messiho. Podľa ghanského stredopoliara by mal Messi po vypršaní zmluvy v Barcelone odísť hrať do Neapola, aby si uctil svojho slávneho krajana.

Messi do Manchester City a dôchodok v Amerike - plány ako na hviezde zarobiť
Manchester City neplánuje vzdať snahu získať hviezdneho Messiho. Naopak, skupina vlastniaca nielen anglického futbalového giganta, ale aj niekoľko ďalších klubov po celom svete, má desaťročný plán, ako na transfere argentínskej superstar čo najviac... Čítať ďalej
26 | 11 | 2020 | Timotej Dudka


Messi je často s Maradonom porovnávaný. Obaja Argentínčania s číslom desať medzi svojimi spoluhráčmi a protihráčmi žiarili a obaja sa stali futbalovými legendami. Messimu po sezóne vyprší zmluva v Barcelone a stále sa rieši, kam povedú jeho ďalšie kroky. Jeho spoluhráč z minulého roka má jasno.

"Ako by to bolo skvelé, keď by zavolal do Neapola a povedal: Ja prídem," uviedol Boateng pre ESPN a pokračoval: "Bolo by to ako z filmu. Na tréningy by musel lietať helikoptérou, pretože ľudia by ho zjedli zaživa samým nadšením."

"Bol by to príbeh pre celý svet, nielen pre futbal, ale pre celý svet," zasníval sa Ghančan, ktorý najviac slávy zažil s AC Miláno. Boateng ďalej uviedol, že by si prial byť na Messiho mieste, aby mohol do Neapola zavolať a ísť tam uctiť Maradonu takýmto parádnym spôsobom.

http://www.hlavnydennik.sk/2020/12/09/rany-pre-messiho-smrt-kouca-%e2%80%a066-ci-prehra-s-ronaldom-ktory-rivalitu-vylucil/