Karlos Vémola a Lela Ceterová hlásia návrat! Moja najväčšia výhra, odkázal zápasník
11 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

MMA zápasník Karlos Vémola (35) sa v poslednej dobe raduje z obdobia plného úspechov. Po tom, čo sa mu pred pár dňami podarilo vyhrať súboj a súpera Václava Mikuláška zničil za neuveriteľné dve minúty v prvom kole, sa mu domov vrátila priateľka a dcéra, informuje portál eXtra.


Lela Ceterová (30) sa so slávnym zápasníkom rozišla tento rok v auguste, keď mu vyčítala nevery a utiekla na Slovensko. Teraz je rodina znovu pohromade.

Karlos Vémola a Lela Ceterová prekvapili svojich fanúšikov, keď vo štvrtok na sociálnych sieťach odhalili veľký návrat. Pochválil sa snímkami, na ktorých sú ako rodina znovu pohromade, na Lelu u zápasníka doma čakalo celých 300 ruží.



"Sľuby sa majú plniť na Vianoce," pripísal Vémola k snímkam, na ktorých si s Ceterovou štrngá pohármi a stoja spolu pred vianočným stromčekom. V ďalšom príspevku už ukázal fotku, na ktorej pózuje nielen s Lelou, ale aj s dcérkou Lili. "5.12. bolo veľké víťazstvo, ale toto je moja najväčšia výhra," napísal.



Rovnakú fotku potom zdieľala aj Ceterová, ktorá sa pochválila tým, aké veľké množstvo ruží na ňu doma čakalo. "Musel som vám nachystať krásne privítanie, pretože vás obe veľmi milujem. A bolo tu doma bez vás veľmi smutno," vyjadril svoje pocity zápasník.

Ako dôkaz, že sa vlak lásky vrátil do starých koľají, sa Lela a Karlos pochválili snímkou, na ktorej si vymieňajú bozk, kým za nimi svietia svetlá veľkomesta. Zdá sa, že slovenská modelka Vémolovi všetko odpustila a vzťahu dáva novú šancu.

Vémola odrovnal Mikuláška za 125 sekúnd. Smrdel dymom, povedal o rivalovi
Dlhé mesiace sa vyhrážali a urážali na sociálnych sieťach. Teraz sa MMA zápasníci Karlos Vémola (35) a Václav Mikulášek (32) stretli tvárou v tvár v klietke. Z duelu vyšiel ako víťaz prvý menovaný, ktorý Babu Jagu "zaškrtil" po 125 sekundách,... Čítať ďalej
06 | 12 | 2020 | Timotej Dudka