Bývalý podpredseda parlamentu na adresu kritika: Zakomplexovaný jeb...tý k...t!
11 | 12 | 2020 I sefredaktor
“Som rad, že už nie som v politike a že sa nemusím vyjadrovať diplomaticky. Ste zakomplexovaný jeb...tý k...t,"  zareagoval bývalý podpredseda NRSR Andrej Hrnčiar na sociálnej sieti na spájanie svojej osoby so zadržaným exšéfom polície Milanom Lučanským, informuje portál  eReport.sk.

“Ako asi spí Andrej Hrnčiar po tejto informácii?,” napísal na sociálnej sieti bývalý kandidát za Progresívne Slovensko  Michal Ftorek v komunálnych voľbách v komentári k článku, ktorý informoval o zadržaní  Lučanského a ďalších osôb počas akcie Judáš. Ftorek uviedol, že Lučanský a Hrnčiar sú susedia z Kalníka - obce v okrese Martin. “A myslím, že aj z Chorvátska,” dodal Ftorek.

“Pán Ftorek, ja spím úplne super. Lučanský, mimochodom, býva na Bystričke. Neviem o tom, že by mal niečo v Chorvátsku,” reagoval Hrnčiar. “Som rad, že už nie som v politike a že sa nemusím vyjadrovať diplomaticky. Ste zakomplexovaný jeb...tý k...t.” zaklincoval bývalý podpredseda parlamentu.

“Vyjadril som sa tak, ako som cítil. Podľa mňa to bolo absolútne vhodné, lebo ak ma niekto spája s konaním pána Lučanského, tak si nič iné nezaslúži,” uviedol pre eReport Hrnčiar. Ftorek reagoval v podobnom duchu: “Hulvátstvo, politikárčenie a podozrivé praktiky sprevádzali jeho fungovanie od samého počiatku. To, že sa teraz uchýlil aj k vulgarizmom, len svedčí o tom, že je zo súčasného zatýkania svojich kamarátov a niekdajších politických partnerov nervózny."