Angelina Jolie prehovorila o domácom násilí: Hovorí z osobných skúseností?
11 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Angelina Jolie (45) prehovorila o domácom násilí. Obetiam aj rodinným príslušníkom, ktorí majú podozrenie, že sa za zatvorenými dverami na prvý pohľad mnohokrát ideálnych rodín niečo deje, herečka poradila, ako sa v takejto situácii správať, informuje portál iDnes.


"Domáce násilie je všade okolo nás. Ľudia to často odmietajú vidieť, aj keď sa to deje priamo pred ich očami. Prečo? Pretože je ľahšie odvrátiť pohľad. Snažte sa byť týranému človeku čo najbližšie a dajte mu jasne najavo, že ste tu pre neho. Informujte sa o rôznych formách domáceho násilia. Zistite si, ako trauma ovplyvňuje zdravie a môže viesť dokonca aj k biologickým zmenám, najmä u detí. Berte to vážne," uviedla Angelina Jolie pre magazín Harper Bazaar.

"Všetkým obetiam domáceho násilia, hovorte o tom prosím s niekým. Snažte sa mať spojenca. Môžete mať napríklad dohodnuté tajné slovo, ktoré použijete pri komunikácii s členom rodiny a on potom bude vedieť, že sa niečo deje a potrebujete okamžite pomoc. Obetiam často pomáhajú aj úplne cudzí ľudia, nebojte sa ich o to požiadať," radí herečka.

Šokujúca premena vychudnutej Angeliny Jolie! Inšpiruje ju vojvodkyňa Meghan?
Sú to dlhé a dlhé mesiace, kedy sa sexbomba Angelina Jolie (45) naposledy ukázala na verejnosti. Ľudia sa vtedy divili, ako mohla tak výrazne schudnúť a nezdravý výzor pokladali za smutný výsledok dlhoročných súdnych ťahaníc s exmanželom Bradom... Čítať ďalej
23 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Do akej miery hovorí Angelina Jolie z osobných skúseností, možno samozrejme len špekulovať. Jej bývalý manžel Brad Pitt v minulosti priznal, že prepadol alkoholu. "Priznávam, že som s tým mal veľké problémy. Utápanie sa v alkohole bol spôsob, ako na chvíľu od všetkého utiecť," uviedol Pitt v rozsiahlom rozhovore pre magazín Interview, v ktorom ho spovedal herecký kolega Anthony Hopkins.

Brad Pitt a Angelina Jolie sa do seba zamilovali v roku 2004 pri nakrúcaní akčnej komédie Mr. & Mrs. Smith. Herec sa následne rozviedol so svojou vtedajšou manželkou herečkou Jennifer Aniston, s ktorou sa oženil v roku 2000.

Prezidentský rozvod? Hillary už má dosť Billových sexuálnych škandálov
10 | 12 | 2020 | Diana Zaťková