Verešová sa chváli svojimi úspechmi a posiela pozdrav z Dubaja, kde je "vďaka vám"
08 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Sychravé a stále sa meniace počasie nie je nič pre Andreu Verešovú (40) a tak sa zbalila a vyrazila do Dubaja, aby pred ním na pár dní unikla a oživila svoj Instagram aj zdravú farbu pleti, informuje portál Expres.


"Som vďačná za to, že sa cítim slobodná a plná lásky," napísala Andrea Verešová pod fotku z brehu Perzského zálivu, kam sa išla v sychravých dňoch rekreovať. V Dubaji našla všetko, čo potrebovala. Pekné počasie, luxusný rezort, drinky a hlavne možnosť promenádovať sa v maličkých plavkách tak, ako to má rada.

"Pracovala som celý život, aby som sa vo svojej koži cítila skvele, je to beh na celý život. Zďaleka nie každý deň vyzerám takto. Stále som matka dvoch detí, manželka, manažérka charitatívnej nadácie, režisérka a profesionálne aktívny človek, dôležité ale je, čo vyžarujete zvnútra, na tom naozaj záleží," zhodnotila sa Verešová, ktorá pridala sexy fotku v bikinách.



"Potrebujeme šíriť oveľa viac lásky, ja sa o to snažím," poradila svojim fanúšikom a sledujúcim, vďaka ktorým vyrazila do Dubaja. Nie že by na dovolenku nemala, Andrea totiž rada využije pozvanie a spropaguje pláže a rezorty, či už sú v Emirátoch, Maldivách alebo v Grécku.



Instagram Verešovú slušne živí a tak nie je divu, že na ňom promuje všeličo. Trebárs prípravok na podporu rastu vlasov, ktorý ponúkala pred pár dňami.

Kollárovej sexici z limuzíny sa lepí smola na päty, ale cíti sa pekná
Sexica z Kollárovej limuzíny, Miroslava Fabušová utrpela pri medializovanej autonehede v čase zákazu vychádzania vážne zranenia a bola hospitalizovaná v nemocnici. Čítať ďalej
07 | 12 | 2020 | Gabriel Matta