USA podpísali dohodu s mimozemskou galaktickou federáciou o experimentovaní na ľuďoch, tvrdí bývalý izraelský generál
08 | 12 | 2020 I Marek Molnár

Bývalý šéf vesmírnej divízie izraelskej armády tvrdí, že Tel Aviv a Washington komunikovali s „galaktickou federáciou“ mimozemšťanov, ale že ľudstvo nie je pripravené na „pravdu“ o živote vo vesmíre, informuje portál RT.


Generál vo výslužbe Haim Eshed (87), ktorý šéfoval vesmírnej jednotke ministerstva obrany takmer tri desaťročia, v ohromujúcom rozhovore pre izraelský denník Yedioth Ahronoth prezradil, že existuje mimozemské spojenectvo v celej galaxii.

"UFO požiadalo, aby sa neuvádzalo, že existujú, pretože ľudstvo ešte nie je pripravené," uviedol Eshed v sobotu pre noviny a dodal, že americký prezident Donald Trump „chcel tento fakt zverejniť, ale mimozemšťania z galaktickej federácie mu povedali, aby počkal, pretože by sme tu mali masovú hystériu.“

"Chcú, aby sme boli rozumní a pochopili to. Čakajú, kým sa ľudstvo vyvinie a dospeje do fázy, keď pochopíme, čo je vesmír a vesmírne lode," dodal Eshed.

Teherán nebude opätovne rokovať o jadrovej dohode, uviedol hovorca ministerstva zahraničia
Hovorca iránskeho ministerstva zahraničia Saeed Khatibzadeh odmietol akékoľvek rozhovory o opätovnom prerokovaní spoločnej jadrovej dohody po tom, čo nemecký minister zahraničia vyhlásil, že sú potrebné nové, prísnejšie podmienky, informuje portál... Čítať ďalej
08 | 12 | 2020 | Marek Molnár


Avšak nie je jasné, či už sa dá zabrániť údajnej „masovej hystérii“, keďže Eshed prezradil mimozemskú existenciu, pričom dodal, že majú „podzemnú základňu v hlbinách Marsu“. Bývalý šéf vesmírnej divízie izraelskej armády tiež uviedol, že americká vláda dosiahla „dohodu“ so vzdialenými návštevníkmi.



"Podpísali s nami zmluvu o experimentovaní na ľuďoch," uviedol a neponúkol nijaké podrobnosti o podmienkach údajnej medziplanetárnej dohody ani o povahe experimentovania - dúfajme, že to nebude nič drastické.

Bývalý generál tiež všetkých ubezpečil, že mimozemšťania iba „vykonávajú prieskum“ a snažia sa získať ľudstvo ako „pomocníkov“ v ich snahe „porozumieť pravidlám vesmíru“.

Izrael je „veľmi spokojný“ s americkým predajom lietadiel F-35 do Spojených arabských emirátov
Izraelský veľvyslanec v USA uviedol, že Izrael je „veľmi spokojný“ s tým, že Washington predal do Spojených arabských emirátov až 50 bojových lietadiel F-35 v rámci zbrojného obchodu v hodnote 23 miliárd dolárov, informuje portál... Čítať ďalej
08 | 12 | 2020 | Marek Molnár