Súkromnú školu, do ktorej chodia aj dcéry premiéra Matoviča, od dnes opäť zatvárajú
08 | 12 | 2020 I Imrich Kovačič

Podľa informácii viacerých médií, súkromnú školu, ktorú navštevujú deti Igora Matoviča a ktorá bola súčasťou pilotného projektu pretestovania žiakov po jednom dni opäť zatvoria. Dôvodom sú pozitívne výsledky testov niektorých učiteľov. Informoval o tom Denník N.


Anglicko/slovenskú bilingválnu školu BESST v Trnave, ktorú navštevujú aj dve maloleté dcéry predsedu vlády Igora Matoviča opäť zatvoria.

Dôvodom opätovného zatvorenia školy a prechodu na online vzdelávanie je že, niekoľko pedagógov bolo pozitívne testovaných na ochorenie covid-19.

Túto informáciu mal médiám potvrdiť riaditeľ školy, ktorý dodal, že súkromnú školu zatvoria od 8. decembra a minimálne do vianočných prázdnin budú fungovať v takomto režime.

Školu počas víkendu testovali antigénovými testami. Išlo o súčasť projektu, ktorý vymyslel premiér Matovič, aby sa školáci na 2. stupni základných škôl a na stredných školách mohli vrátiť ku prezenčnej forme vzdelávania.

Čarnogurskému sa nepáči počínanie riaditeľa SIS Pčolinského
Bývalý predseda vlády a predseda KDH, Ján Čarnogurský, si myslí, že riaditeľ SIS Vladimír Pčolinský nezačal svoje pôsobenie na čele tajnej služby šťastne a záujmom Slovenskej republiky neurobil dobrú službu. Čítať ďalej
07 | 12 | 2020 | Petra Demková