Šeliga ďakuje Ficovi za „dobrú robotu“ v prípade prokurátorky Kučerkovej
08 | 12 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.
Poslanec Juraj Šeliga "ďakuje" v statuse na sociálnej sieti Robertovi Ficovi, že upozornil na prípad prokurátorky Kataríny Kučerkovej, ktorá podala trestné oznámenia na dozorujúcich prokurátorov vyvíjajúcich brutálny nátlak na jej zadržaného manžela. „Chvála Bohu, že nás na ňu upozornil, lebo médiá sa začali o ňu zaujímať a aj o jej majetkové pomery,“ konštatuje Šeliga.
Chvalabohu, že nás na ňu upozornil, už ju rieši rada prokurátorov - žije si na vysokej nohe

„Ukázalo sa, že táto pani si žije naozaj na vysokej nohe. Že 350-tisíc vloží na účet, následne si kúpi dom bez hypotéky za 450-tisíc. Už to začína riešiť rada prokurátorov aj Generálna prokuratúra, tvrdí podpredseda parlamentu. "Konečne majú prokurátori voľné ruky, policajti majú voľné ruky. Tí istí policajti a tí istí prokurátori, ktorí museli byť ticho pod Kaliňákom, pod Gašparom, Lučanským, Kováčikom a Čižnárom,“ bilancuje Šeliga aktivity vyšetrovacích orgánov.

Jozef Rajtár: Fico bráni Kučerku za jeho nezákonné kroky! Kaliňák je, zatiaľ, ticho
Pri akcii Judáš bolo zadržaných sedem osôb, ktoré pracovali alebo pracujú na vysokých postoch v polícii. Jedného z nich, vyšetrovateľa NAKA Mariána Kučerku, sa veľmi zastáva expremiér Robert Fico, proti ktorému sa vraj správali prokurátori... Čítať ďalej
06 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.


Robert Fico upozornil na prokurátorku Kučerkovú z Krajskej prokuratúry v Bratislave v súvislosti so zadržaním jej manžela Mariána. Podľa dokumentu sa mali prokurátori Ondrej Repa a Michal Šúrek vyhrážať Kučerkovej manželovi, ktorý pracoval na NAKA ako vyšetrovateľ, aby sa priznal v kauze Očistec a spolupracoval. Ak tak neurobí, mali mu pohroziť, že jemu i jeho manželke spravia hanbu, a že pôjde do väzenia. Rovnako ho mali požiadať, aby cez manželku zistil informácie v rámci prokuratúry. Fico za to podal aj trestné oznámenie.

Ficov apel zabral: zmena prokurátora dozorujúceho policajnú akciu Judáš.
Expremiér Robert Fico podal trestné oznámenie v prípade oboch dozorujúcich prokurátorov z akcie Judáš. Jeden z nich, Ondrej Repa, ho však predbehol a namietal sa sám. Nahradí ich Peter Kysel. Čítať ďalej
06 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.