Šialenstvo na futbale v Košiciach. Len aby to nevidel Matovič, ináč sme v p...li!
06 | 12 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Ústredný krízový štáb, pandemická komisia a premiér Matovič dohliadajú nad tým, aby sa vykonali všetky možné opatrenia na nešírenie koronavírusu medzi ľuďmi. Košickí futbaloví nadšenci ich ale totálne odignorovali.


Vonku síce už vidieť príchod zimy a v súčasnosti sa najviac riešia lyžiarske strediská, bokom však nechceli zostať ani futbaloví nadšenci, ktorí si na sídlisku KVP na Janigovej ulici v Košiciach prišli pozrieť druholigový futbal medzi domácim FC Košice a hosťujúcim FK Poprad. Problém však nebol na ihrisku, ale v jeho okolí, medzi divákmi, kde bola doslova divočina, informuje portál 1.pluska.sk.
Divácka „divočina“ na futbale a úplná ignorácia opatrení

Vládou nariadené opatrenia síce zakazujú fanúšikom navštevovať športové zápasy, ale čo s tými, ktorí sa zídu vedľa ihriska? Futbaloví nadšenci, ktorí prišli na zápas na už spomínanom sídlisku to ale skutočne prehnali. Nielenže vôbec nedodržiavali dvojmetrové odstupy, ale boli na sebe doslova nalepení hlava na hlave. A to nie je všetko. Väčšina z nich vôbec nedodržiavala protipandemické opatrenie s nosením rúšok, ale veselo fandili, pokrikovali a dokonca púšťali aj dymovnice.

Práve nedodržanie rozostupov a ďalších protipandemických opatrení rozčúlili tých, ktorí to všetko videli a zábery z fandenia ukázali aj iným. „To snáď nie je ani pravda! V obchoďáku si nemôžete dať ani kávu na stojáka. Na Štedrý deň sa vraj nesmú rodiny zgrupovať, zakazujú lyžovanie a toto sa tu deje už druhý týždeň! A pohoda. Minule pizza rozložená na aute, v pokoji si tu chľastali,“ rozčuľovala sa rozhorčená Košičanka. Teraz už zostáva len veriť, že tieto závery neuvidí náš premiér a zodpovední odborníci, lebo nám zakážu nielen Vianoce, či Silvestra, ale možno nás zavrú v našich obydliach, a to na poriadne dlho.

Veľký prehľad opatrení, na čo sa musíte pripraviť a čo by ste mali vedieť
Obmedzenia odborníkov na spomalenie šírenia koronavírusu zrejme zabrali, a tak vláda rozhodla, že svojím občanom predsa len čo-to povolí. Viete čo to bude a čo vás tam čaká? Nie? Potom si pozrite tento veľký prehľad. Čítať ďalej
16 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.