Blaha sa pustil do Markízy. "Neriešia, že štát terorizuje ľudí, ale že nenosia rúška"
06 | 12 | 2020 I Michal Filek

"Televízia Markíza burcuje políciu k tomu, aby pokutovala a stíhala ľudí za to, že boli na proteste 17. novembra a za to, že nemali rúška. Práve to vysielali vo večerných správach - keby ešte žil editor nacistických novín Der Stürmer, bol by na nich hrdý!" píše Ľuboš Blaha na svojom facebooku. 



"Niekoľkokrát tam otočili aj záber na mňa, ako sa fotím s ľuďmi a spievam hymnu. Ďakujem za reklamu, nemuselo byť - keď ste terčom režimistickej televízie, znamená to, že sa vás boja. A to je dobre," napísal Blaha.






Pozastavil sa však nad tým, že rovnaké príspevky na Markíze neodvysielali, keď si v lete Matovič behal na svadbe svojho poslanca bez rúška. To nebolo treba stíhať? Tam nebolo treba burcovať? pýta sa.






"A nebolo treba burcovať ani vtedy, keď nafotili Sulíka, ako ide z reštaurácie bez rúška. A rovnako aj jeho spolustraníka Juraja Drobu. Nehovoriac o "hviezdach novembra" Fedorovi Gálovi či Petrovi Zajacovi, ktorí teraz 17.novembra takisto nemali rúška. To Markíze nevadí? V parlamente boli bez rúška viacerí poslanci koalície, vrátane podpredsedu Laurenčíka a tej tety v teplákoch - je to zdokumentované. A sami členovia ústredného krízového štábu pojedajú počas rokovania chlebíčky - čo s rúškom celkom možné nie je. Ale nie - na Markíze o tom samozrejme ani slovko."


Ďalší protest pred Úradom vlády SR a mainstream opäť mlčí. Za koho kopú médiá?
Dnes sme sa opäť zúčastnili protestnej vychádzky pred Úradom vlády a vyjadrili sme svoj zasadný nesúhlas s rozkladom Slovenskej republiky, do ktorého vláda Igora Matoviča náš štát za takmer deväť mesiacov doviedla, píše vo svojom statuse na... Čítať ďalej
05 | 12 | 2020 | Imrich Kovačič





Blaha ironicky poznamenáva, že jediný problém Slovenska je, že Robert Fico a Ľuboš Blaha spievali národnú hymnu. Už to prišlo trápne aj policajnému prezidentovi, ktorý Markíze vysvetlil, že nie je úlohou polície iba zatýkať ľudí.






"Možno že by najbližší masový protest mohol byť práve pred televíziou Markíza. Pretože to, koľko zurvalej nadpráce táto súkromná televízia pácha, len aby kopala do zúfalých ľudí, ktorí 17. novembra prišli vyjadriť svoj legitímny odpor voči tyranskej vláde - to je naozaj hyenizmus. TV Markíza nerieši, že ľudia prichádzajú o živobytie, nerieši, že Matovič sa správa ako psychopat, nerieši, ako štát terorizuje ľudí - ona rieši to, že čo si vôbec ľudia dovolili protestovať a aktivisticky burcuje políciu, aby za to stíhala ľudí."





Keď vraj pred dvomi rok i protestovali liberáli, bolo to pre televíziu cool. Keď ale protestujú Fico s Blahom, treba ich asi zavrieť.




"Áno, každý totalitný režim má svoje médiá. Nacisti v Nemecku mali Der Stürmer, liberáli na Slovensku majú Markízu. A tak ako Der Stürmer burcoval proti Židom a Slovanom, tak Markíza burcuje proti statočným ľuďom, ktorí sa odvážili 17. novembra prejaviť svoj názor na šialenú Matovičovu vládu. Rozdiel je zatiaľ len jediný - editor novín Der Stürmer bol svojho času odsúdený ako vojnový zločinec..."


Suverenisti žiadajú, aby sa Slovensko pridalo k Maďarsku a Poľsku a bránilo tradičné hodnoty
Bývalí poslanci NR SR za SNS a ďalší slovenskí suverenisti napísali otvorení list najvyšším ústavným predstaviteľom SR. Žiadajú v ňom, aby pred neoliberálnymi hodnotami bránili tie naše, tradičné, Slovenské. Aby spolu s Poľskom a Maďarskom odmietli... Čítať ďalej
05 | 12 | 2020 | Michal Filek




Fico poslanec tvrdí, že žijeme v krajine, kde korporátne televízie burcujú vládu, aby prenasledovala ľudí a opozíciu. V krajine, kde minister obrany nadáva ľuďom do opíc a psychopatov. V krajine, kde sa minister vnútra vyhráža ľuďom vodnými delami a armádou. V krajine, kde premiér surovo nadáva svojim spoluobčanom.






"Už čoskoro možno budú všetci títo režimisti takisto súdení. Možno im to nedochádza, ale nebudú vládnuť navždy - zbiera sa im to a trestom neujdú. Jedno je isté: za dnešnú nenávistnú reportáž Markízy dostane jej autor určite Novinársku cenu od Nadácie otvorenej spoločnosti. Vopred gratulujeme," uzavrel Ľuboš Blaha.


Blaha: Päťdesiate roky sú späť. Chaos, arogancia, teror, sadistické praktiky
05 | 12 | 2020 | Michal Filek