Matovič predpokladá, že sedieť pôjdu ďalší
05 | 12 | 2020 I Michal Filek

Matovič predpokladá, že v base budú sedieť ďalší. Uviedol to na svojom facebooku s tým, že je mu ľúto iba to, že ľudia ich v boji roky nechali samých a prebrali sa až po smrti Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. 


Komentoval tak tri roky starú fotku, ktorú zdieľal a na ktorej stojí pred rečníckym pultom v parlamente, za ktorým stojí vtedajší predseda vlády Robert Fico. Jeho vtedajší komentár bol: "Ten zlodej si opäť o mňa obtieral svoju skorumpovanú papuľu ... keď som sa pred neho postavil, akosi stratil niť a prešiel na obsieranie sasky. Hrdina."

Dnes k spomienke napísal: "Dva mesiace pred vraždou Jána a Martiny. Časy, kedy si Fico užíval pocit pána času s vedomím, že celú NAKA-u a PZ odovzdal do krvavých paprčí nitrianskej mafie. Časy, kedy mu Pellegríni robil poslušného mopslíka a kryl každý jeho zločin. Časy, kedy postaviť sa vládnej mafii, vyžadovalo skutočnú odvahu. Naša vytrvalosť však nakoniec mafiu zlomila. Dnes desiatky z nich sedia v base a určite mnohí ešte pribudnú. Ľúto mi je len jediné, že masy ľudí nás v tom roky nechali samých a prebrali sa až potom, kedy dvaja mladí ľudia na ich zverstvá doplatili životom."

Podľa Vagoviča žijeme prelomové časy. "A stačilo, aby zametač Kováčik dozametal," doplnil Šeliga
Sú to stále len hodiny, čo súd rozhodol, že Jaroslav Haščák bude stíhaný väzobne. Mnohých táto správa potešila. Marek Vagovič, publicista a redakčný kolega Jána Kuciaka na facebooku napísal, že žijeme prelomové časy, hoci si to ešte poriadne... Čítať ďalej
05 | 12 | 2020 | Michal Filek