Mami, ja predstavujem nebezpečie a preto nemôžem ísť do školy? (Aneta Leitmanová)
04 | 12 | 2020 I Aneta Leitmanová

Už sa to začalo. A zaútočilo to priamo na naše deti. "Keď nebudeš mať preukaz, že si zdravý, predstavuješ pre spoločnosť nebezpečenstvo."


Predstavte si, ako vnímajú naše deti súčasnú situáciu v krajine. Malý školáčik sa bude nechápavo pýtať svojho rodiča, prečo práve on predstavuje hrozbu pre ostatných, keď nie je ani chorý a ani infekčný a svedomito sedel doma a nešiel sa hrať s deťmi na dvor? Ťažko dieťaťu ktokoľvek vysvetlí, že ten kto sa nepodvolí diktátu vlády, bude označný ako hrozba a jeho právo na zdravie sa medzičasom úplne stratilo, a stalo povinnosťou.

Sami sme si to zvolili a sami poslušne poklonkujeme takejto svojvôli diktátu koalície.
Včera Matovič objasnil ako ON pošle deti do škôl.

"Matovičova obsesia v plošnom testovaní sa proste nedá liečiť." píše Alojz Hlina vo svojom statuse. "To, ako znásilnil, pokoril skoro všetkých občanov tým, že museli ísť na jeho akciu, ktorá ho mala vyniesť medzi svetové headline /nevyniesla/, je v demokratickom svete nepredstaviteľné.  Teraz si vybral za obeť deti, aby upokojil svoju neskutočne silnú túžbu manipulovať a dokazovať si."

Matovič prezradil, že očkovanie nebude až tak "dobrovoľné". Vyzerá to tak, že bude povinné
Zdá sa, že aj očkovanie nebude úplne celkom dobrovoľné, ale skôr vynútené. Premiér Igor Matovič vyslovil svoju predstavu o tom ako prinútiť ľudí dať sa zaočkovať. Okrem toho, že zrejme bez očkovania, alebo PCR testu nebudú môcť cestovať do... Čítať ďalej
24 | 11 | 2020 | Imrich Kovačič


Matovič už svojím konaním rozdelil spoločnosť. Teraz sa pokúša vniesť rozdelenie aj do detského sveta a do rodín. Ak chcete, aby Vaše deti chodili do školy, musíte seba, ale hlavne svoje deti dať povinne otestovať. Ak to neurobíte, dieťa nemá v tejto spoločnosti svoje práva. Zo základných práv dieťaťa si Matovič urobil trhací kalendár a namiesto práv zaviedol povinnosti. Po novom dieťa už nemá len práva, ak mu ichg ešte vôbec nechá, ale má už svoje povinnosti.

Ak niektoré dieťa nesplní Matovičom udelenú povinnosť, jeho rodičia budú obvinení, že odopierajú svojim deťom vzdelanie. Takíto rodičia sa budú nazývať dezólati, fašisti, opice a iní múdrosráči. Zvolení politici v koalícii budú len súhlasne pokyvovať hlavou.

Tí, ktorí na tú jeho perfídnu hru skočia však budú zodpovední, kultivovaní a rozumní? A ich malé deti začnú nosiť čestné odznaky a rovnošaty, aby bolo jasné, že patria medzi tých "vyvolených". No a všetci ostatní prídu o svoje práva, lebo sa nepodriadili diktátu a neprijali svoju povinnosť aj napriek tomu, že im ňou absolútne ukradli ich ľudskosť, dôstojnosť a občianske slobody.

Podľa Blahu sa Matovič dopúšťa sabotáže a za to mu hrozí doživotie
Tu už končí všetka sranda. Poslankyňa SaS Cigániková tvrdí, že premiér Igor Matovič podmienil otvorenie škôl pre deti tým, že sa mu predseda SaS Sulík ospravedlní, píše poslanec Blaha. Čítať ďalej
03 | 12 | 2020 | Imrich Kovačič

Deti budeme rozdeľovať na bezpečné a nebezpečné

Matovič na svojej tlačovke povedal: “ ...tie deti, ktoré sa dajú otestovať môžeme považovať za bezpečné... “. Máme v tom už etad jasné. Deti ideme deliť na bezpečné a nebezpečné. Tie deti, ktoré testovanie nepostúpia a odmietnu sa vzdať svojich základných práv, budú označené za nebezpečné. A proti nebezpečiu treba bojovať.

Hlina vo svojom statuse uzatvára vyššie uvedené myšlienky tvrdením, že "Matovič je nebezpečný, jeho spravanie je nepredvídateľné, chaotické, neliečiteľné." Takže nám tu vyvstáva otázka: Kto predstavuje väčšie nebezpečie pre ľudí? Neotestované dieťa, alebo tento egocentrický uzurpátor, ktorý oklamal verejnosť aby ju mohol rozdeliť. Lebo žiadne vládnutie zatiaľ nepreukázal.

V susednom Česku zavreli školy spolu s nami, nepokorili svojich občanov celoplošným testovaním, neminuli na to ročný rozpočet ministerstva kultúry a deti sa napriek tomu do škôl už vracajú.

"Z práva na ochranu zdravia vyfabrikovali povinnosť, ktorá ide do Mengeleho rozmerov", tvrdí Krajníková
„Antirúškárka“ JUDr. Krajníková sa vyjadrila k právnej stránke testovania na školách. Vo svojom právnom stanovisku k aktuálnym témam napísala, že „Matovič s Mikasom vzali pod osobnú „kuratelu“ ochranu zdravia ľudí tak, že z práva vyfabrikovali... Čítať ďalej
04 | 12 | 2020 | Petra Demková