Podľa Cigánikovaj si nebezpečný psychopat vzal deti ako rukojemníkov
03 | 12 | 2020 I Gabriel Matta

Igor Matovič opäť prerazil dno a presvedčil každého, že nepatrí do vlády ale na psychiatriu, píše vo svojom statuse na Facebooku poslanec Milan Mazurek.





Podľa informácií Jany Cigánikovej mal Matovič od ministra školstva Gröhlinga  žiadať Sulíkove ospravedlnenie, inak školy otvoriť nedovolí. Podľa Mazureka mnohé nasvedčuje tomu, že to môže byť naozaj pravda. Inak sa podľa neho psychopatické kroky predsedu vlády v otázkach školskej dochádzky ani vysvetliť nedajú.





Mazurek sa preto rozhodol podať trestné oznámenie na premiéra Matoviča, kde za svedkov navrhol Janu Cigánikovú a Branislava Gröhlinga. Ich výpoveď môže podľa Mazureka tento nebezpečný trestný čin objasniť. "Ak by skutočne Matovič držal školy zatvorené z dôvodu osobnej pomsty voči Sulíkovi a pripravoval tak deti o vzdelanie, tak si zaslúži zostarnúť vo väzení. Je to obludný zločin!" píše poslanec ĽSNS.





"Nesmieme to vzdávať a musíme pokračovať v tlaku na blázna. Protesty, prechádzky, jasné prejavy odporu, ktoré musia fašisti vo vláde cítiť. Viem, že už 5.12. bude prechádzka na Námestí slobody v Bratislave a počul som o rôznych iniciatívach pre aktivity na 12. decembra. Ľudia musia ukázať hlas odporu v čo najväčšom možnom počte a za každých okolností." uzatváta svoj príspevok Mazurek.



Podľa Blahu sa Matovič dopúšťa sabotáže a za to mu hrozí doživotie
Tu už končí všetka sranda. Poslankyňa SaS Cigániková tvrdí, že premiér Igor Matovič podmienil otvorenie škôl pre deti tým, že sa mu predseda SaS Sulík ospravedlní, píše poslanec Blaha. Čítať ďalej
03 | 12 | 2020 | Imrich Kovačič