Organizátor bruselských sexuálnych orgií prezradil podrobnosti o gang-bangu politikov
03 | 12 | 2020 I Diana Zaťková

Samozvaný organizátor notoricky známeho „gang-bangu“ porušujúceho pravidlá lockdownu v Bruseli tvrdí, že všetci účastníci boli mimoriadne opatrní, a že ani netušil, že je prítomný europoslanec, informuje portál RT.


David Manzheley v rozhovore pre miestne médiá tvrdí, že vo svojom byte pravidelne usporadúva párty, a že táto udalosť priniesla vítané uvoľnenie z beznádeje uzamknutia kvôli koronavírusu. Vehementne odmieta, že by vedel o účasti 59-ročného maďarského europoslanca Józsefa Szájera, dnes už exčlena strany Fidesz predsedu vlády Viktora Orbána.





"Nepoznám tohto človeka. Je priateľom priateľa. Na svoje večierky vždy pozvem niekoľko priateľov, ktorí si zase prinesú niekoľko priateľov, a potom sa spolu zabavíme,“ hovorí Manzheley .

Szajer sa údajne pokúsil uniknúť z večierku, ktorého sa zúčastnilo aj ďalších 24 mužov, odtokovým žľabom. Na úteku bol zadržaný políciou, ktorá ho odviedla do miesta jeho bydliska. Europoslanec totiž nedokázal preukázať svoju totožnosť,  nemal pri sebe doklady. Doma sa preukázal diplomatickým pasom.

Škandál: homosexuálne orgie v Bruseli a vyhováranie sa na diplomatickú imunitu.
Zdá sa, že škandálov, kedy politici nedodržiavajú vlastné nariadenia v súvislosti so šírením korony, pribúda. „Papalášstvo“ nie je len problémom Slovenska. Aj politici v zahraničí majú problém dodržať vlastné prísne nariadenia. To, čo vyžadujú od... Čítať ďalej
02 | 12 | 2020 | Petra Demková


Hostiteľ Manzheley tvrdí, že jeho susedia ho museli nahlásiť kvôli porušeniu obmedzenia blokovania. Do jeho bytu vtrhlo množstvo policajtov. "Boli veľmi zlí a hovorili o gayoch hrozné veci," povedal Manzheley o zatýkajúcich dôstojníkoch. Dodal, že všetci účastníci boli v maximálnej možnej miere opatrní a uviedol, že pri bujarom večierku boli prítomné dve zdravotné sestry.

Hovorí, že pozval iba 10 priateľov, z ktorých každý mohol pozvať ešte jednu osobu, pod podmienkou, že už boli testovaní na Covid-19, a že v čase orgie boli bez príznakov.

Škandál: Orbánov europoslanec utekal z gayklubu pred políciou a s drogami!
Problémy a hanbu na medzinárodnej politickej scéne nerobia v susednom Maďarsku len niektoré rozhodnutia premiéra Orbána a jeho vládnucej strany Fidesz, ale najnovšie i poslanci v europarlamente. Teda konkrétne jeden z nich, József... Čítať ďalej
02 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.


Zhromaždenia viac ako štyroch ľudí sú v súčasnosti v Belgicku zakázané. V súčasnosti je zákaz vychádzania s cieľom obmedziť šírenie Covid-19, ktorý zaplavil systém zdravotnej starostlivosti v krajine. Podľa najnovších údajov z Centra zdrojov pre koronavírusy Johna Hopkinsa Belgicko zaznamenalo asi 579 000 prípadov Covid-19, ktoré mali za následok 16 786 úmrtí .

Všetci účastníci párty dostali pokuty za porušenie obmedzení blokovania, ale prokuratúra v Bruseli odmietla vo vyšetrovaní prípadu pokračovať.

Zdravotníci v čase korony bojujú s vlastným stresom užívaním antidepresív a analgetík
Preťažený a prepracovaný zdravotnícky personál pracuje počas pandémie COVID-19 pod enormným tlakom. Podľa berlínskej štúdie analgetiká a antidepresíva užívajú dvakrát častejšie než ľudia v iných profesiách, konštatuje na stránkach nemeckého... Čítať ďalej
03 | 12 | 2020 | Ingrid Vrabcová