Kotleba: Vakcína nám zmení štruktúru buniek!
03 | 12 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Marián Kotleba, tvrdohlavý zástanca nosenia rúšok sa opäť nechal uniesť. Tentokrát sa „odborne“ vyjadruje k vakcinácii, ktorá nám má zmeniť štruktúru buniek. Odborník ho ale uzemnil.


Na začiatku pandémie šéf ĽSNS Marián Kotleba popieral, že by nejaká pandémia vôbec existovala, neskôr, keď koronavírus sám dostal, odporúčal jeho liečenie kvapkami od kašľa, vodkou a kúpeľom v kuchynskej soli. Najnovšie tvrdí, že očkovanie nám zmení molekuly DNA, píše portál topky.sk.
Kotleba: Navozia k nám aj neschválené vakcíny!

Na sociálnej sieti zdieľal Kotleba článok, ktorý vydali Aktuality.sk a píšu v ňom, že „namiesto vírusu alebo jeho bielkovín sa do tela podáva RNA, ktorá kóduje časť vírusovej bielkoviny. Po podaní do organizmu RNA preniká do buniek“. Ide o vyjadrenie Norberta Žilku z Neuroimunologického ústavu Slovenskej akadémie vied. Kotleba sa chytil tejto jednej vety a na svojom profile tvrdí, že to, čo sa zdalo predtým ako hoax, je teraz pravda. „Takže to, čo ešte pred polrokom mal byť hoax, a síce, že vakcína bude meniť štruktúru ľudských buniek, už priznávajú aj oficiálne médiá. A keď si prečítate tento článok celý, zarazí vás tam ďalších niekoľko doslova škandalóznych vyjadrení. Napríklad, že vakcínu môžu firmy na Slovensko navoziť aj bez potrebných testov a schválenia. Masaker!“ napísal na facebooku Kotleba.



Marián Kotleba má na krku nové trestné oznámenie. Za šírenia dezinformácií
Predsedovi ĽSNS sa ale k trestnému oznámeniu pridruží aj podnet na Úrad verejného zdravotníctva. Zavaril si v nedeľnej televíznej relácii na RTVS. Čítať ďalej
28 | 09 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

Odborník mu odkazuje, všetko je to úplne inak

Rozličné dezinformácie sa šíria aj v súvislosti s vyvíjanou vakcínou a očkovaním, preto Ministerstvo zdravotníctva zverejnilo viacero videí, v ktorých odborníci vysvetľujú, ako je možné, že vakcína na koronavírus bola vyvinutá tak rýchlo a aj to, či nám môžu zmeniť DNA.

„Funguje to tak, že RNA pochopiteľne nevstupuje do jadra, tzn. neintegruje sa do dedičnej informácie, tak ako sa to teraz veľmi pertraktuje v médiách, nie je to pravda. Práve to je tá obrovský výhoda, že všetko to prebieha v cytoplazme, mimo jadra a celá tá produkcia je vlastne zameraná čisto na to, že sa tá RNA prepisuje už priamo do bielkoviny a bielkovina sa potom vlastne produkuje či už na povrchu tej bunky alebo ide priamo von a tým pádom je vystavená imunitnému systému a ten voči tomu vytvára svoju reakciu,“ vysvetlil na margo očkovania Žilka, dodáva v závere portál topky.sk.



Samoliečiteľ Kotleba zmiešal alkohol s liekmi! Podľa infektológa je to veľký hazard so životom
COVID-19 napadol u nás už desaťtisíce ľudí. U niekoho mal ľahší, u niekoho ťažký priebeh a niekto novej pandémii podľahol. Liečba, ktorú si zvolil šéf ĽSNS je nielen netradičná, ale najmä nebezpečná. Čítať ďalej
29 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.