Pedofil zneužíval 12-ročného chlapca. Nevinné "sms-kovanie" sa zvrtlo v brutálne zverstvá
02 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

30-ročný muž z Bratislavy zneužíval ešte len 12-ročného chlapca. Obeť zneužívanie zo strachu dlhé mesiace tajila, informuje portál eXtra.


Bratislavská polícia rieši prípad zneužívania 12-ročného chlapca. Milan z Bratislavy sa s ním podľa vyšetrovateľov zoznámil náhodou. "Vyšetrovateľ z Dunajskej Stredy obvinil 30-ročného Milana z Bratislavy zo zločinu sexuálneho obťažovania," uviedla hovorkyňa trnavskej polície Mária Linkešová. O zneužívaní sa nevedelo niekoľko mesiacov.

Na celý prípad upozornili rodičia dieťaťa, ktorým sa syn po niekoľkých mesiacoch zveril. Určitú úlohu v prípade hrali aj peniaze. "Stretnutie muža s 12-ročným chlapcom začalo spočiatku nevinne. Zoznámili sa náhodne, potom si chvíľu písali SMS správy a volali si. Krátko na to mal Milan na chlapca naliehať, ponúkal mu peniaze a snažil sa ho zmanipulovať," opísala hovorkyňa desivé detaily.

Lovcom pedofilov načapaný český kňaz Puvák je späť. Jeho pokánie vraj už skončilo
Českou katolíckou cirkvou otriasol v októbri minulého roka škandál, ktorý spôsobil kňaz Marcel Puvák. Bývalý farár z Dětmarovíc si v hoteli v poľských Katoviciach dohovoril rande s hendikepovaným mladíkom, o ktorom sa mal domnievať, že je... Čítať ďalej
12 | 11 | 2020 | Timotej Dudka


"Za účelom vlastného sexuálneho uspokojenia chlapca žiadal, aby sa pred ním vyprázdnil alebo mu dovolil, aby ho chlapec mohol ohmatávať na intímnych miestach," uviedla Linkešová.

Po tom, ako sa chlapec priznal so svojimi veľmi nepríjemnými skúsenosťami, polícia začala vyšetrovanie. "Polícia muža zadržala, ku všetkému sa priznal. V minulosti bol dvakrát odsúdený za majetkovú trestnú činnosť. Obvinený je na základe rozhodnutia súdu stíhaný vo väzbe," uviedla na záver hovorkyňa.

https://www.hlavnydennik.sk/2020/10/24/strasne-pedofilneho-nasilnika-pustili-z-vazby-jeho-obet-%e2%80%a0-11-kvoli-tomu-spachala-samovrazdu/