Odhalenie vojvodkyne Kate: V telefóne ukázala časť svojho súkromia!
02 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Fanúšikom kráľovskej rodiny nič neunikne. Pozorne sledujú každý ich krok nielen na verejnosti, ale aj na sociálnych sieťach, a snažia sa z drobných detailov "vytiahnuť" cenné informácie. Vojvodkyňa Kate Middleton (39) im svojím posledným neopatrným gestom nahrala priamo na smeč!


Ako píše portál  Blesk, Kate Middleton a princ William (37) sú zrejme najaktívnejším kráľovským párom na sociálnych sieťach. Denne zverejnia minimálne jeden príbeh alebo príspevok, a či už ide o obyčajný záber z oficiálnej kráľovskej návštevy nijako nezaujímavého miesta alebo šírenie osvety k žhavej téme, fanúšikovia "srdiečkujú", komentujú a zdieľajú ako zbesilí.

Občas sa ale v týchto "nič nehovoriacich" príspevkoch skrývajú zaujímavé detaily. Keď vojvodkyňa z Cambridge v novšom videu hovorila o dôležitosti správnej výchovy v prvých piatich rokoch každého dieťaťa, ktorá v konečnom dôsledku môže ovplyvniť celý jeho život, poďakovala fanúšikom za stovky otázok aj podnetov a otočila svoj telefón na kameru, aby ukázala nával komentárov. A omylom odhalila svoje najobľúbenejšie emotikony.

Potraty v kráľovských rodinách: O dieťa neprišla iba Meghan!
Manželka princa Harryho Meghan sa zverila, že tento rok v lete potratila. O dieťa prišli v minulosti podobným spôsobom aj ďalšie členky kráľovských rodín, informuje portál iDnes. Čítať ďalej
28 | 11 | 2020 | Timotej Dudka


Na prvej priečke najpoužívanejších či minimálne posledne použitých emojis, sú dve dievčatká držiace sa za ruku. Hneď za týmto roztomilým obrázkom je ananás, nasleduje uhorka, poryv vetra, fialový mimozemšťan a klaniaca sa žena. Čo je ale zaujímavejšie a celkovo prekvapivé, je časté používanie smajlíka, ktorý zvracia a nahnevaného emotika, ktorý nadáva.

Ani Kate, ani William na komentáre fanúšikov nezodpovedajú, a tak nie je pochýb, že všetky tieto emojis používa vojvodkyňa v osobnej konverzácii s manželom, deťmi, možno dokonca aj kráľovnou Alžbetou II. (94), ak vôbec používa smartfón.

Princ William nie je Brit? Škandalózne odhalenie súvisí s novým filmom!
Princ William je následníkom trónu, ktorý by výhľadovo mal stáť na čele britskej kráľovskej rodiny. Je teda nemysliteľné spochybňovať jeho národnosť. Vo filmovom svete ale môže byť všetko úplne inak, píše portál Stars24. Čítať ďalej
29 | 11 | 2020 | Timotej Dudka