Neuveriteľne smutný príbeh Svetlany, ktorá porodila synčeka na smrteľnej posteli!
02 | 12 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Život vie písať nielen krásne, ale i veľmi smutné príbehy. Jeden taký sa stal aj Svetlane († 36), ktorej koronavírus zabil takmer celú rodinu.


Ruska Svetlana Soročinskaja z Petrohradu zomrela na COVID-19 krátko po pôrode svojho synčeka Kireyho. Napriek tomu, že ležala v nemocnici na infekčnom oddelení na pľúcnej ventilácii dala život svojmu dieťatku, informuje portál cas.sk.
Budúca mamička sa nakazila od svojho otca

Pri pôrode bola Svetlana kvôli koronavírusu napojená na pľúcnu. Zdroj: vk.com / Svetlana Sorochinskaya


Príbeh by to bol určite krásny, lenže jeho pozadie je mimoriadne tragické, pretože mladá Ruska skonala iba niekoľko dní po smrti svojho otca a niekoľko dní predtým, ako vírus zabil aj jej matku, píše portál mirror.co.uk. Jej malý a čerstvo narodený synček tak zostal jediný, ktorý prežil besnenie pandémie COVID-19 v rodine.

Lekári predpokladajú sa, že rozvedená 36-ročná Svetlana sa nakazila pri návšteve svojho otca Kireju Pinčinu († 64) v nemocnici, kde sa podrobil operácii srdca. Svetlanin otec zomrel na koroanvírus 5. novembra, teda osem dní po jeho prepustení z nemocnice. „Môj otec... bol si najlepším a najláskavejším mužom na tomto svete. Budem ťa milovať naveky,“ poslala Svetlana odkaz do neba svojmu otcovi netušiac, že sa tam s ním o chvíľu znova stretne.

https://www.hlavnydennik.sk/2020/11/14/hroza-dievcatko-%e2%80%a0-5-zomrelo-na-covid-19-len-pat-hodin-po-tom-co-ju-pustili-z-nemocnice/
Na koronu Vera zomrela po manželovi a dcére

Ako prvý zomrel na koronavírus Svetlanin otec Kireja Zdroj: vk.com / Svetlana Sorochinskaya


Mladá Ruska prišla do pôrodnice, kde lekári zistili, že je infikovaná vírusom COVID-19 a tak ju premiestnili do inej nemocnice na infekčné oddelenie. Svojho synčeka porodila o šesť týždňov pred termínom Počas pôrodu bola napojená na pľúcnu ventiláciu. Syn dostal meno Kireja podľa svojho zosnulého dedka. Žiaľ, niekoľko hodín po pôrode mu skonala aj jeho mamička Svetlana.

V tom čase bola na tom zle aj Svetlanina matka Vera, ktorá rovnako ako jej manžel i dcéra ochorela na koronavírus. Vera zomrela 10 dní po hospitalizácii.

Larisa, sesternica Svetlany si chce jej synčeka, ktorého otec nie je známy, adoptovať a vychovať, píše v závere portál cas.sk.

Hrôza: Mladý lekár sa ponúkol testovať na vakcínu, zomrel na koronavírus!
Výskum vakcíny proti COVID-19 pokračuje v mnohých krajinách, pri ich testovaní, žiaľ, prináša so sebou aj veľmi smutné prípady. Čítať ďalej
24 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.