Dve ženy dobodané v britskom obchodnom dome
02 | 12 | 2020 I Diana Zaťková

Krátko po zrušení národného lockdownu boli pri útoku v anglickom obchodnom dome v stredu ráno bodnuté dve ženy, informuje portál Breitbart.


Polícia v Lancashire, ktorá vtrhla na miesto krvavého zločinu v miestnom obchodnom dome Marks and Spencer, zatkla 57-ročného „miestneho muža“ a zaistila nôž. Obe ženy boli rýchlo prevezené do nemocnice. Polícia ich zranenia charakterizuje ako vážne, ale, našťastie, nie život ohrozujúce.


Hovorca polície v Lancashire vo svojom vyhlásení uviedol: „Boli sme privolaní asi o pol desiatej predpoludním. Bolo nahlásené napadnutie v obchode Marks and Spencer v Burnley. Dve ženy utrpeli zranenia, ktoré sa, našťastie, v súčasnosti nepovažujú za život ohrozujúce. Boli prevezené do nemocnice na ošetrenie.“

„Policajti boli rýchlo na mieste a 57-ročný miestny muž bol zatknutý pre podozrenie z pokusu o vraždu a momentálne je vo väzbe. Nôž sa podarilo zaistiť,“ informoval hovorca.

Počet mŕtvych v Trieri sa zvýšil na päť
Najmenej päť ľudí, vrátane 9-mesačného dieťaťa, bolo zabitých, a desiatky ďalších osôb bolo zranených, keď v utorok muž nasmeroval svoje auto na skupinu ľudí na pešej zóne v juhozápadnom nemeckom meste Trier, informuje CNN. Čítať ďalej
02 | 12 | 2020 | Diana Zaťková


Policajné sily uviedli, že s útokom sa zaobchádza ako s „ojedinelým incidentom“, avšak dôstojníci v tejto oblasti zostanú po zvyšok dňa.

Krátko pred útokom policajné sily v Burnely tweetovali fotografiu z centra mesta, na ktorej vítali opätovné otvorenie obchodov po ukončení celonárodnej výluky v Anglicku. "Je 2. december, takže to znamená jednu vec ... Blokovanie 2 sa skončilo! Vaše obľúbené obchody budú v centre mesta otvorené a dôstojníci tam budú tiež, ak ich uvidíte, pozdravte ich!“ napísali policajti na sociálnu sieť.

Škandál: homosexuálne orgie v Bruseli a vyhováranie sa na diplomatickú imunitu.
Zdá sa, že škandálov, kedy politici nedodržiavajú vlastné nariadenia v súvislosti so šírením korony, pribúda. „Papalášstvo“ nie je len problémom Slovenska. Aj politici v zahraničí majú problém dodržať vlastné prísne nariadenia. To, čo vyžadujú od... Čítať ďalej
02 | 12 | 2020 | Petra Demková