Blaha: Toto nie sú koaličné rady. To si mafia parceluje mesto
01 | 12 | 2020 I Michal Filek

Ľuboš Blaha, verný poslanec Roberta Fica, vo svojom najnovšom statuse na facebooku opísal, ako vníma snaženie koaličných strán vybrať toho "najlepšieho" generálneho prokurátora. "Pripadá mi to, ako stretnutia mafiánskych kápov, ktorí sa nevedia dohodnúť na fešákovi, ktorý má zahladzovať pod koberec ich zločiny," napísal.


Verejné vypočutie bola, podľa neho, len šou pre voličov, akože transparentnosť a demokracia. V skutočnosti o novom generálnom prokurátorovi, myslí si Blaha, nerozhodujú ich parlamentní stláčači gombíkov, ale mafiáni ako Kollár či Matovič.

"Všimnite si, ako pred voľbami všetci tárali o slušnom a spravodlivom Slovensku, ale od prvého dňa len politizujú políciu, súdy aj prokuratúru. Vyhlásili preteky o najväčšieho Urválka a teraz si nevedia jedného vybrať. Každý z mafiánskych klanov má svojho "mäsiara" a každý sa bojí "mäsiara" toho druhého. Takto to v mafiách chodí - dohody sa hľadajú ťažko. Kollár to pozná. A preto sa vydiera, handluje, kšeftuje. A lietajú ponuky, ktoré sa nedajú odmietnuť."

Blaha: Tieto sestričky si zaslúžia uznanie. Nie povaľači, ktorých oceňuje prezidentka
Ľuboš Blaha napísal na svojom facebookovskom profile, že sa skláňa pred hrdinstvom sestričiek, ktoré vzopreli Borisovi Kollárovi. "Sestričky, ktoré sa vzopreli Kollárovi, si zaslúžia ocenenie - toto sú hrdinky a nie všelijakí druhotriedni herci a... Čítať ďalej
28 | 11 | 2020 | Michal Filek


Blaha si všimol, že nikto nerieši odpudivé správanie Borisa Kollára v nemocnici. Ústa pritom držia aj veľkí slušniaci, ako Matovič, či Remišová. Zabudlo sa aj na spory Sulíka a Matoviča, pretože ide o ich vlastnú beztrestnosť a to je najvyššia priorita.

Koalícia preložila voľbu generálneho prokurátora na štvrtok podvečer. Rozpadávajú sa v priamom prenose - nie kvôli pandémii, nie kvôli papalášstvu, nie kvôli programu.

"Im je úplne jedno, ako trpia ľudia. Rozpadávajú sa kvôli tomu, aby sa zmocnili prokuratúry. Premiér má za ušami podozrivý biznis s Arcou a protizákonný nákup kórejských testov - a tak sa trasie, aby neskončil v base. Rovnako aj Žaluďov "štartér" Boris, ktorý má toho na rováši toľko, že je preňho kontrola nad prokuratúrou otázka života a smrti. A Kiskova strana Za ľudí takisto kope za svojho kápa - čuduje sa niekto? Veď o Kiskovom napojení na popradskú mafiu sa už píšu aj knihy. Opakujem - toto nie sú koaličné rady. To si len mafia parceluje mesto. S cigárkami a koňačikom. Možno Kollár zavolal aj nejaké "opatrovateľky v rokoch". Toto nám dnes vládne. Celé zle."

Ako sa dojí štát. Musíte mať "svojich" ľudí na správnych miestach (Diel II.)
Veľké štátne molochy vytvárajú príležitosti na veľmi zaujímavé zákazky. K jedným z nich patrí aj Slovenská elektrizačná prenosová sústava. Zmena v jej vedení otvára možnosť odhaliť nekalé praktiky, na ktoré už v minulosti poukazoval portál... Čítať ďalej
29 | 11 | 2020 | Natália Sollárová