Truhla pred Matovičovým domom? "Symbolizovala pohreb demokracie", tvrdí Mazurek
30 | 11 | 2020 I Petra Demková

Mazurek nevníma truhlu na proteste pred domom premiéra ako vyhrážku: „Truhla symbolizovala pohreb demokracie, ktorú tu Matovič zničil.“ Nicholsonová označila demonštrantov za „ouce“.


Poslanec Milan Mazurek v pondelok na Facebooku okomentoval mediálne ohlasy, ktoré zanechal sobotný protest pred domom predsedu vlády s názvom „čaj u Matoviča“,  na ktorý pozývala predovšetkým strana ĽSNS.

Viacerí poslanci z klubu OĽaNO cez víkend na protest v Trnave reagovali s tým, že demonštranti to prepískli, keď pred dom premiéra Igora Matoviča priniesli truhlu. Mohli sa tak údajne dopustiť nebezpečného vyhrážania.

Poslanec za ĽSNS Milan Mazurek túto teóriu odmieta. „Priatelia, niektorí klamári, ktorí sa neštítia ničoho, šíria po internete že sme sa pred domom Matoviča vyhrážali jeho rodine a priniesli mu truhlu ako vyhrážku… Ich fantázia ma vždy dokáže prekvapiť,“ komentuje Mazurek.

Pred Matovičovým domom sa dnes protestovalo (VIDEO) (AKTUALIZOVANÉ)
Pred Matovičovom domom v Trnave sa uskutočnila demonštrácia na ktorej sa zúčastnili stovky ľudí. Najčastejšie pokriky, ktoré zaznievali z davu boli „Matovič do basy!“ „Vlastizradca“ a „Slovensko si nedáme“ Čítať ďalej
28 | 11 | 2020 | Gabriel Matta


Podľa jeho názoru, „nikto sa nikomu nevyhrážal“. „Iba sa protest pobral pred dom diktátora, keďže to bol on kto na Slovensku zaviedol protesty pred domami politikov. Prečo by teda nemal ochutnať vlastnú medicínu?“ Pripomína poslanec opozície protesty pred komplexom Bonaparte, ktoré zvolával vtedajší opozičný poslanec Igor Matovič.

„Truhla symbolizovala pohreb demokracie, ktorú tu Matovič zničil. A myslím, že to chápe každý, kto to chápať chce,“ dovysvetľuje situáciu Milan Mazurek.

Doplnil, že internet je plný klamstiev a hlúpostí, ktoré údajne klamári šíria o strane ĽSNS. „Netreba im veriť,“ odporúča.

V duchu, v akom situáciu vysvetľuje Milan Mazurek, sa v sobotu počas protestu vyjadril aj poslanec za ĽSNS Miroslav Suja, ktorý doniesol pred dom Matoviča spomínanú rakvu.

Budaj hrá na city a bráni Matovičovu rodinu. Jeho sestru, ktorá tiež čelí útokom, ani len nespomenul
Ján Budaj vo svojom facebookovom statuse napísal ódu na svojho šéfa Igora Matoviča a zároveň vyjadril hlboký súcit pre slovné útoky na jeho manželku a dcéry, ku ktorým malo dôjsť na sobotnom proteste v Trnave. Na sestru premiéra, Zuzanu Belicovú,... Čítať ďalej
30 | 11 | 2020 | Petra Demková


„Prechádzka zimnou Trnavou a symbolické ,’pochovávanie‘ demokracie…“ napísal v sobotu Suja.
Nicholsonová: „ĽSNS treba rozpustiť a fašistov pozatvárať“

Jeden z najagresívnejších statusov ku danej téme v pondelok uverejnila liberálna poslankyňa Európskeho parlamentu Lucia Ďuriš Nicholsonová zo strany SaS. V reakcií na protestnú akciu, ktorú zorganizovala opozícia pred domom premiéra vyzvala na rozpustenie strany ĽSNS.

„Tento nabubralý fašista aj s tou jeho dubovou rakvou a s davom oUiec, ktoré sa tvária ako vlci a vyhrážajú sa Igorovi Matovičovi aj jeho rodine, toto je suterén,“ uviedla na adresu poslanca Miroslava Suju.

Europoslankyňa Nicholsonová doplnila, že podľa jej názoru „ĽSNS treba rozpustiť a fašistov pozatvárať“.

„Nikto, kto sa po tomto zúčastní na pochode organizovanom ľuďmi ako je Suja, Mazurek a Kotleba, by si, podľa mňa, nemal hovoriť slušný občan,“ vyhllásila.

Matovičove najnovšie testovanie, vedie ľudí spontánne k ďalšiemu celoštátnemu protestu
Vláda Igora Matoviča plánuje nakúpiť ďalších 16 miliónov nepresných antigénových testov, ktorými chce opäť prestesovať celé Slovensko a to aj napriek tomu, že už aj EÚ také niečo neodporúča. Zdá sa teda, že Matovič a spol. sa z protestu 17.... Čítať ďalej
21 | 11 | 2020 | Gabriel Matta