Trapas Zuzany Belohorcovej: "Toto sa fakt nepodarilo!"
30 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Poriadny výsmech schytala od fanúšikov Zuzana Belohorcová. Tá totiž kývla na spoluprácu, ktorá sa k nej podľa fanúšikov rozhodne nehodí, píše portál Aha!


Zuzana Belohorcová sa stala obeťou výsmechu od sledujúcich na Instagrame. Reklama na produkty na vlasy sa k bývalej moderátorke totiž veľmi nehodí. Sama totiž bohužiaľ bujnú hrivu rozhodne nemá a tak sú fanúšikovia toho názoru, že propagácia takýchto produktov je od nej nevhodná.



"Reklamu na vitamíny na vlasy podporujúce ich rast a kvalitu pochopím u Andrey Verešovej, ktorá má nádherné, dlhé, husté a zdravé vlasy, tá je ideálna tvárou tohto produktu, ale vo vašom podaní to vyznie skôr ako paródia," napísal jeden z fanúšikov.

"K vám sa reklama na tento produkt nehodí, máte úplne riedke vlásky," dodal ďalší jej sledujúci na sociálnej sieti. Belohorcová by si tak mala spolupráce nabudúce viac premyslieť.

Katarína Knechtová prekonala koronavírus: Horúčky a brutálna bolesť!
Koronavírus sa nevyhýba ani známym osobnostiam. Najnovšie priznala prekonanie nákazy obľúbená speváčka Katarína Knechtová, ktorá nešetrila detailným popisom toho, čo jej bolo, informuje portál Stras24. Čítať ďalej
28 | 11 | 2020 | Timotej Dudka