Šokujúce slová bývalého zamestnanca firmy Pfizer: „Vakcíny .(nepravda)., pandémia sa .(nepravda).!“ (AKTUALIZOVANÉ)
30 | 11 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.
Článok bol aktualizovaný o tvrdenia agentúry AFP, ktorá vyvracia informácie uvedené v tomto článku a označuje ich za "dezinformáciu". V dôsledku toho redakcia Hlavný denník označila spochybnený text jeho prečiarknutím, aby bolo čitateľom jasné, ktoré informácie v článku nemožno považovať za pravdivé. (Redakcia HD dňa 12.12.2020 o 8:00)

Svet upiera zrak k vakcíne, ktorá zastaví šírenie koronavírusu. Jednu vyvíja aj spoločnosť Pfizer, ktorá ju má dodávať aj do Európy. O to prekvapivejšie, ba až šokujúco, vyznievajú slová jej bývalého viceprezidenta ohľadom pandémie a najmä vývoja očkovacej látky.


Bývalým viceprezidentom spoločnosti Pfizer a hlavným vedcom pre alergie a dýchacie choroby bol doktor Mike Yeadon. Práve on doslova šokoval vyjadreniami, že honba za univerzálnou vakcínou má „závan zla“, proti ktorému bude „rázne vystupovať“, píše o tom portál sknews.sk.
Časť obyvateľov má prirodzenú imunitu

Mike Yeadon. Zdroj: twitter.com


Spoločnosť Pfizer sa hrdí, že už disponuje vakcínou na COVID-19, jej bývalý viceprezident a vedúci vedec(Yeadon bol zamestnancom Pfizer, ale spoločnosť nepotvrdila, že by zastával pozíciu vedúceho pracovníka)! odmietol potrebu vakcíny na skončenie pandémie. „Je absolútne nepotrebné očkovať obyvateľstvo na uhasenie tejto pandémie.(Podľa overovateľa faktov AFP ide o nepravdivé tvrdenie, ktoré vyvracajú iní odborníci o ktorých tvrdenia sa AFP opiera)Neočkujú sa ľudia ktorí nie sú rizikoví. Neplánujete očkovať milióny zdravých a silných ľudí, vakcínou ktorá nebola dostatočne otestovaná na ľuďoch,“ doslova šokuje Mike Yeadon, ktorý je známy nielen svojim názorom na očkovanie proti COVID-19, ale aj tým, že britskej pandemickej komisii (SAGE) vyčíta, že nemá ako svojho člena ani jedného klinického imunológa. Doktor Yeadon vyčíta komisii dve hlavné chyby, ktoré mali za následok „trýznenie obyvateľstva v posledných ôsmych mesiacoch.“

Prvou je „smiešny“ predpoklad 100 % náchylnosti obyvateľstva k vírusu. Podľa neho je neuveriteľné že táto komisia stanovila, že až 100 % obyvateľstva je náchylná k nákaze vírusom a nepočítala s tým, že by mohla časť obyvateľstva mať prirodzenú imunitu. „Je to „smiešne“ hlavne preto, že aj keď COVID-19 je nový vírus, koronavírusy nie,“ vraví vedec, podľa ktorého neexistuje nič také ako vírus „bez predkov“.

Nápadné prepojenia premiérových poradcov s farmafirmami a vakcináciou, sú šokujúce
Prepojenia ľudí, ktorí pôsobia alebo pôsobili v pandemickej komisii ako poradcovia premiéra s farmafirmami sú až šokujúco nápadné. Čítať ďalej
21 | 11 | 2020 | Ivan Brožík

Falošnú pozitivitu vykazujú aj PCR testy

Yeadon  tiež poukázal na to, že sú minimálne štyri bežné chrípkové vírusy, vrátane koronavírusov, ktoré kolujú v populácii na britských ostrovoch. „Tí, ktorí boli v minulosti nakazení jedným alebo viacerými takýmito vírusmi, majú v sebe dostatočnú imunitu nielen pred týmito vírusmi, ale i pred ich príbuznými. A COVID-19 je jedným z príbuzných vírusov,“(toto tvrdenie nie je vedecky dokázané, aj keď nie je ani vedecky vyvrátené, nemožno ho však považovať za pravdivé)konštatuje bývalý viceprezident Pfizeru, ktorý tiež poukázal na to, že aj také dôkladné testovanie ako PCR vykazuje falošnú pozitivitu(podľa AFP a odborníkov Yeadon narába s pojmom falošná pozitivita nesprávne)na COVID-19 ak je pacient nakazený príbuzným koronavírusom. „Podľa získaných poznatkov odhadujem že viac ako 30 % obyvateľstva Británie má prirodzenú imunitu na základe dávnejšie prekonaných ochorení koronavírusmi. Kým tí ktorí majú vážne príznaky a sú prijatí do nemocníc, produkujú protilátky, tí ktorí majú mierne príznaky neprodukujú žiadne,“ vysvetľuje Yeadon.

Podľa vedca napriek tomu všetci tí, ktorí boli nakazení COVID-19 preukazujú že majú vytvorené takzvané T-Bunky (typ leukocytu, bielej krvinky, ktorý je hlavnou regulačnou bunkou špecifickej imunity) v ich krvi, schopnej odpovedať na hrozbu zo strany COVID-19, si aj tak vytvoria imunitu. (nie je dokázané) Prečo podľa vedca tak záleží na percentách obyvateľstva, ktoré má imunitu? „Komisia predpokladá, že 100 % obyvateľstva je náchylná k ochoreniu, a len 7 % bolo nakazených. To by znamenalo, že pandémia len začína,“ konštatuje Yeadon, ktorý toto označil za „blbosť“. Tým že okolo 30 % obyvateľstva má predchádzajúcu imunitu, pri mladých deťoch je to až 40 %, a ak počítame s tým, že 20 až 30 % obyvateľstva bolo už nakazených, pričom väčšina bola len s miernymi príznakmi prípadne bez príznakov, sa dá stanoviť, že 65 až 72 % obyvateľstva má imunitu na COVID-19.

Samotná vakcína proti Covid-19 nezastaví šírenie vírusu
Problémy týkajúce sa výroby, účinnosti a dôvery verejnosti znamenajú, že na istý čas budú možno potrebné obmedzenia slobôd Čítať ďalej
03 | 10 | 2020 | Mário Martinka

Niektorí testovaní mali vážne následky

Keď podľa Yeadona vezmeme do úvahy imunitu stáda, kde náchylnosť na vírus klesne pod 28 až 35 %, „táto populácia už nemôže podporovať rozširujúce sa prepuknutie choroby“ a teda vírus „slabne až zmizne“. Práve týmto označil vedec pre alergie a dýchacie choroby pandémiu za ustupujúcu, a mala by byť ľahko zvládnutá správnym fungovaním úradu regionálneho zdravotníctva tej danej krajiny. Takže krajina by, podľa neho, mala byť okamžite uvedená do normálneho života. (tieto tvrdenia sú podľa AFP chybné a nezakladajú sa na pravdivom základe)

Yeadon upozorňuje aj na to, že vakcíny môžu mať vážne kompikácie, pretože nikdy nebola úspešne vyvinutá žiadna vakcína proti koronavírusom, a navyše takýto vývoj, aby bol bezpečne otestovaný, trvá aj roky. Federálny úrad liečiv (FDA) ale podľa vedca dal výnimky pre preskočenie mnohých štandardných postupov, ako napríklad testovanie na zvieratách, a rovno udelil povolenia na testovania na ľuďoch. „Niektoré výsledky ukazujú, že testovaní mali dokonca vážne následky, najmä ak im boli podané viacnásobné dávky vakcíny,“ opäť šokuje Yeadon.

Slovákmi vyvíjaná vakcína proti COVID-19 má zatiaľ dobré výsledky
Špeciálny tím vedcov vyvinul nový typ vakcíny, ktorá v laboratóriách zatiaľ preukázala dobré výsledky. Portál tvnoviny.sk informoval, že doteraz neboli zistené ani žiadne nežiaduce vedľajšie účinky. Čítať ďalej
21 | 09 | 2020 | Natália Sollárová

Pfizer už zaplatil na pokutách miliardy

Vedec tvrdí, že ak porovnáme výsledky štúdie pri podávaní vakcíny na chrípku pri osobách nad 65 rokov, tak takmer 1 % z nich malo vážne vedľajšie účinky ako sú bolesť svalov a kĺbov, závrate či bolesť hlavy. „Tiež nesmieme zabúdať, že ide o novú a neodskúšanú technológiu mRNA, ktorá by mala byť uvedená na trh za bežných okolností po 4 až 6 rokoch, lenže teraz sa tak stalo po niekoľkých mesiacoch,“ neprestáva prekvapovať šokujúcimi informáciami Yeadon.

Bývalý viceprezident spoločnosti Pfizer ešte uviedol, že by sa mal brať ohľad aj na spoločnosti, ktoré budú tieto látky vo svojich štátoch predávať. Robert F. Kennedy. Jr., synovec bývalého amerického prezidenta J.F. Kennedyho, právny zástupca v oblasti životného prostredia a zakladateľ nadácie Obrany zdravia detí, už desaťročia bojuje za zvýšenie povedomia o vakcínach, ktoré poškodzujú deti. Práve on mal v júli tohto roka označiť spoločnosti Pfizer, Glaxo, Sanofi, Merck ako „odsúdených sériových zločincov“, pretože len v posledných desiatich rokoch tieto spoločnosti vyplatili 35 miliárd dolárov na pokutách, v škodách za poškodenie zdravia, za klamanie lekárom, falšovanie vedeckých štúdií a vedomé zabitie státisícov Američanov.

Veľký deň pre vedu a ľudstvo - vakcína spoločnosti Pfizer má 90% účinnosť
Vakcína vyvíjaná spoločnosťou Pfizer je z 90% účinná proti Covid-19, uviedla farmaceutická spoločnosť pre portál RT. Toto zistenie bolo výsledkom prvej nezávislej analýzy akejkoľvek vakcíny Covid-19 v štúdiách fázy 3, konečnej fáze pred... Čítať ďalej
10 | 11 | 2020 | Diana Zaťková

Vedec varuje - očkovanie z donútenia je nelegálne

Je zarážajú a smutné zároveň, že kým sa vlády na celom svete pripravujú nedobrovoľne, alebo aj dobrovoľne očkovať svojich občanov, desaťtisíce vedcov a doktorov ako je Michael Yeadon ostávajú nevypočutí. „Akékoľvek povinné očkovanie voči tomuto vírusu nielen že je úplne zbytočné, ale za použitia donútenia aj nelegálne,(ide opäť o nepodložené tvrdenia, ktoré nemožno považovať za pravdivé)tvrdí doktor Yeadon, ktorý síce chápe a plne akceptuje takéto použitie vakcín, ale len pre tých najviac ohrozených a len plne dobrovoľné. ,,Ostatné návrhy majú pre mňa závan zla a budem proti nim bojovať tak oddane ako oddane sledujem túto pandémiu,“ dodáva podľa portálu sknews.sk vedec, ktorého slová ale nechce nikto počúvať. A prečo aj, veď ide o obrovský biznis s miliardovými ziskami.

Prečo musí byť nová vakcína Pfizer uskladňovaná až pri -70°C? Má to šokujúci dôvod
Celý svet nedávno obehla správa o tom, že vedcom sa podarilo vytvoriť prvú vakcínu na COVID-19. Tá sa však musí skladovať pri teplote nižšej ako -70°C, čo je mimochodom menej ako na Severnom póle. Čítať ďalej
21 | 11 | 2020 | Timotej Dudka