Princezná Diana nezažívala obrovské trápenie len vďaka mužom, ale aj kvôli synom
29 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Po rozvode s princom Charlesom prestriedala princezná Diana niekoľko partnerov, špekulovalo sa o celom rade jej slávnych milencov. Šťastie už ale nikdy nenašla. Nie také, aké chcela. A dôvod bol veľmi prekvapivý, píše portál Šíp.


Podivuhodný, prekvapivý a zároveň smutný príbeh kráľovskej rodiny vypláva na povrch necelý mesiac pred výročím smrti Lady Di. Ako matka dokázala obetovať svoje šťastie pre blaho svojich detí, zúfalého syna, ktorý po rozvode rodičov chcel matku len pre seba a svojho brata. Pravdivá udalosť z doby, kedy Diana ešte žila a túžila po nájdení šťastia, ktoré jej bolo odopreté, vrhá na jej potomkov princa Harryho a princa Williama nové svetlo.

Podľa kráľovskej expertky nemala Diana čo sa týka vzťahov veľmi na výber. Bola čerstvo rozvedená, túžila deti vychovať odlišným spôsobom, než je u členov kráľovskej rodiny obvyklé, a hľadala zmysel v slede chaotických a bolestivých udalostí. Keď sa zoznámila so svojím osudovým priateľom, nemohla mu sľúbiť budúcnosť. Ruky mala zviazané neporušiteľným sľubom.

Matka princeznej Diany bola nútená vzdať sa detí. Aký bol ich vzťah?
Diana, princezná z Walesu, bola jednou z najznámejších celebrít na svete. Od chvíle, kedy začala randiť s princom Charlesom, ju kamery monitorovali na každom kroku. Málo sa však vie o predchádzajúcom živote "kráľovnej ľudských sŕdc", píše portál... Čítať ďalej
25 | 11 | 2020 | Timotej Dudka


Svojim želaním nezostať slobodná sa podelila Ingrid Stewartovej, ktorá až teraz prezradila celý smutný príbeh. "Harry vždy túžil po ďalších súrodencoch, nechcel byť najmladšie dieťa. Prosil svoju matku, aby na svet priviedla ďalšieho potomka." Sama Diana si vždy priala veľkú rodinu a rovnako ako Kate Middleton chcela štyri deti, dve dievčatá a dvoch chlapcov.

V roku 1997 sa Stewartová bavila s princeznou Dianou o potenciálnom druhom manželstve. "Prezradila mi, že sa do budúcna nevidí ako slobodná, potrebuje si ale nájsť niekoho, o koho sa môže oprieť a kto by si s ňou poradil."

"Harry si prial ďalšieho súrodenca, nechcel byť stále najmladší. Je to ale trochu ťažké, pretože nie som vydatá. Rada by som mala viac detí," prezrádza Diana v rozhovore a dodáva, že princ Harry chcel, aby sa Diana znovu vydala, William to na druhú stranu nechcel. Chcel ju len pre seba.

Som rád, že vyšetrujú rozhovor s mojou mamou, tvrdí princ Harry
Britský princ Harry sa pripojil k svojmu bratovi Williamovi a víta snahu objasniť okolnosti, za ktorých v roku 1995 vznikol na stanici BBC slávny, hoci kontroverzný rozhovor s ich matkou, princeznou Dianou, informuje portál Blesk. Čítať ďalej
22 | 11 | 2020 | Timotej Dudka


"Domnievala sa, že si vezme Hasnata Khana, tá myšlienka jej stále lietala hlavou," dodáva Stewartová. Khan bol pakistanský chirurg, s ktorým Diana randila v období 1995 - 1997. Rozišli sa pár mesiacov predtým, než Diana tragicky zomrela.

"Bavili sme sa o tom, akého muža by si mohla vziať a ja som jej povedala, že to vidím na Američana s veľkým pozemkom," zakončuje Stewartová.

Iná expertka na kráľovskú rodinu potvrdzuje, že si Diana predstavovala zvyšok života s Khanom.
"Bola pripravená si ho vziať. Chcela s ním dve dievčatká, aby sa mohli hrať spolu," uviedla Sarah Bradfordová. Zlomený princ William by to matke po čase odpustil, v tej dobe sa však bál, že ju ďalší muž nadobro zničí.

Potraty v kráľovských rodinách: O dieťa neprišla iba Meghan!
Manželka princa Harryho Meghan sa zverila, že tento rok v lete potratila. O dieťa prišli v minulosti podobným spôsobom aj ďalšie členky kráľovských rodín, informuje portál iDnes. Čítať ďalej
28 | 11 | 2020 | Timotej Dudka