Príšerné! Tu sa vyrába oblečenie, ktoré si potom kupujete aj v našich obchodoch (FOTO)
28 | 11 | 2020 I Timotej Dudka
O tom, v ako otrasných podmienkach sa vyrába mnohokrát aj značkové oblečenie už asi počul každý z nás. Avšak predstaviť si to je už ťažšie. Fotograf Claudio Monteasno Casillas odfotografoval továrne, ktoré dodávajú aj do našich obchodov, informuje portál VIP Bulvár.

Je to naozaj len pre odolných, pretože až sa pozriete na tieto fotografie, budete nakupovať zrejme s iným pohľadom na oblečenie. Nie je náhoda, že Bangladéš je jedným z najväčších výrobcov oblečenia na svete. Samozrejme najmä preto, že výrobné náklady sú tu na minime.



Casillas prenikol do tovární, ktoré síce nie sú "oficiálne", čo znamená, že tu nešijú najprestížnejšie značky. Napriek tomu sa výrobky odtiaľ dostanú aj do našich obchodných centier. Uhádnete, koľko si zarobí drvivá väčšina tu zamestnaných ľudí za mesiac? Neuveriteľných deväť eur!



Zdroje fotografií: Facebook (Follow me through Fashion Land) (International Photographic) (Bouge ta planète)

Tam chcete byť! Deväť najúchvatnejších podmorských hotelov
To je sen! Obrázky ako z Kapitána Nema. Ste v suchu a v teple v izbičke a okolo vás obklopujú hlbiny oceánu s rybami, žralokmi, chobotnicami a všetkým, čo do podmorského sveta patrí, píše portál Vip bulvár. Čítať ďalej
26 | 11 | 2020 | Timotej Dudka