Blaha: Tieto sestričky si zaslúžia uznanie. Nie povaľači, ktorých oceňuje prezidentka
28 | 11 | 2020 I Michal Filek

Ľuboš Blaha napísal na svojom facebookovskom profile, že sa skláňa pred hrdinstvom sestričiek, ktoré vzopreli Borisovi Kollárovi. "Sestričky, ktoré sa vzopreli Kollárovi, si zaslúžia ocenenie - toto sú hrdinky a nie všelijakí druhotriedni herci a kaviarenskí povaľači, ktorých oceňuje prezidentka."


Človeku až naskakujú zimomriavky od tej bezmocnosti - zoberte si to poníženie a krivdu, akú musia cítiť zdravotné sestričky, ktoré zachraňujú akútneho pacienta a kvôli tomu nedonesú nejakej arogantnej dievočke predsedu parlamentu okamžite jeho čajíček, a tak sa sám riaditeľ nemocnice musí ospravedlňovať a hroziť sestričkám výpoveďou..." pokračuje poslanec SMER-u.

Blaha píše, že je to zodpovednosť celej koalície. Ak totiž predseda vlády Igor Matovič a jeho ministri prikrývajú takýto papalášizmus, nie sú o nič lepší ako sám Kollár. Ak Sulík či Remišová nepožadujú odchod Kollára, znamená to, že im takáto arogancia neprekáža.

"Čakal som dnes celý deň, že Boris Kollár zvolá tlačovku a odstúpi. Čakal som, že sa postavia pred kamery všetci štyria a budú prosiť o odpustenie aj za svoju koaličnú radu v nemocnici, ktorou porušili všetky predpisy, ktoré sami vydávajú. Ale Matovič to hrá arogantne na to, že sa spýtal vrátnika, či môže a ten ho pustil, tak je všetko v najlepšom poriadku. Aj Otík z Vesničky mé střediskové by si našiel lepšiu výhovorku," hovorí Blaha.

"Nevedel som, že do nemocnice sa dá objednať aj eskort," čuduje sa Alojz Hlina
"Celé to je arogantné, nechutné, cynické," konštatuje o udalostiach nedávnych dní expredseda KDH Alojz Hlina. Čítať ďalej
28 | 11 | 2020 | Ivan Brožík


Podľa neho by všetkých štyroch predsedov koaličných strán za normálnych okolností už mala stíhať polícia za zneužitie právomocí s trestnou sadzbou dva až päť rokov.

"A ako vidíte, Matovičov minister vnútra vykrikuje, že opoziční politici sa nemajú čo zastávať sestričiek, že je to od nás drzosť. Čo čakať od polície? Štátu sa zmocnili bezohľadní mafiáni a papaláši bez akéhokoľvek svedomia. Zastrašujú a ponižujú ľudí. Oceňujte ľudí, ktorí sa vedia vzoprieť elementárnemu zlu, pani Čaputová, zaslúžia si to! Ja sa skláňam pred odvahou zdravotných sestričiek, ktoré sa postavili Kollárovi - klobúk dole. Toto je cesta, ako zastaviť zlomoc. Malé každodenné revolúcie dobrých poctivých ľudí, ktorí sa postavia tyranom. Nech sú nám takíto statoční ľudia vzorom a príkladom! Ďakujeme!" dokončil svoj status Ľuboš Blaha.

Kollárovi vulgárne naložila Belousovová. Toto Boris rozdýcha len ťažko
Tak toto si predseda parlamentu za klobúk nedá. "Dopredu upozorňujem, že tento status nebude slušný," napísala na sociálnej sieti Anna Belousovová. Kolárovi za konflikt jeho žien so sestričkami v nemocnici naložila, a nepoužívala pri tom práve... Čítať ďalej
26 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.