Matovičova sestra sa opäť triafa do čierneho: Útok od Kňažka nenechala iba tak
27 | 11 | 2020 I Imrich Kovačič

Sestra premiéra Matoviča, Zuzana Belicová sa otvorene pustila do Kňažka, Lasicu a iných hercov. Bez servítky na svojom Facebooku povedala čo si myslí!


Tentokrát sa Matovičova sestra pustila do Milana Kňažka, Milana Lasicu aj Eleny Vácvalovej. Tí boli terčom jej reakcie aj pred týždňom, kedy v relácii Sedem zaznela (po 14 min.) na adresu Matovičovej sestry reakcia, že by "mohla držať hubu". Tento krát však Zuznana reagovala na Kollárovu najnovšiu kauzu, kde sa zastala zdravotných sestier.


Zuzana Belicová je aktívna na sociálnej sieti Facebook a nemá zábrany verejne povedať, čo si o súčasnom dianí myslí. Neudržala sa ani tentokrát, keď médiá zaplavili dámske či politické návštevy u hospitalizovaného šéfa parlamentu Borisa Kollára.



"Pán Kňažko, Lasica, pani Vacvalová, Feldeková, aj sestričky v nemocnici len "závidia" Kollárovi, keď za ním chodia v noci ženské návštevy? Tak ako ste sa vyjadrovali o mne, že "závidím bratovi", keď roky píšem o papalášizme a dvojakých metroch?" opýtala sa známych hercov hneď v úvode príspevku. Hercom násedne adresovala niekoľko ďalších nepríjemných otázok.

Otázky sa týkali najnovšej kauzy šéfa Národnej rady Borisa Kollára, u ktorého sa v nemocnici striedali návštevy jedna za druhou. Tým mal trpieť práve zdravotnícky personál, ktorého sa Matoviča sestra zastala. Podľa nej totiž práve zdravotné sestry protestovali proti papalášizmu, ktorý videli v priamom prenose.

Aktualizované dňa 28.11.2020, 10:28 (dplnené o celý status Zuzany Belicovej).


Z telefonátu Matoviča s Tonym Blairom sa smeje aj jeho vlastná sestra
Matovič s Belicovou akoby ani neboli súrodenci. Ako sa hovorí, jeden hota, druhý čihi. Zatiaľ čo ľudia okolo Igora Matoviča si evidentne mysleli, že telefonát s bývalým britským premiérom bude "trefa" do čierneho, mnohí politici sa chytili za... Čítať ďalej
25 | 11 | 2020 | Petra Demková