Čínska „zdravotná priepustka“ je prvým krokom k celosvetovému digitálnemu otroctvu
27 | 11 | 2020 I Imrich Kovačič

Do niektorých lietadiel sa už nedostanete bez testu PCR. Po spustení očkovania COVID-19 môžu prísť na rad koncerty, múzeá, štadióny, metro, autobusy či samotné vychádzanie z domova.Uviedol Newizv.ru.


Orgány rôznych krajín už po vzoru Číny testujú svoje verzie digitálnych dokumentov, ktoré majú byť povinné pre ich občanov.


Médiá a sociálne siete informujú, že počas virtuálneho summitu G20 prezident Čínskej ľudovej republiky Si Ťin-pching navrhol vytvorenie jednotného medzinárodného mechanizmu takzvaných „zdravotných certifikátov“. Tie by si krajiny vzájomne uznávali. Podľa jeho plánu by mechanizmus mal vychádzať z výsledkov testu nukleových kyselín a používať všeobecne akceptované QR kódy. Čínsky vodca vyjadril nádej, že sa do systému zapojí čo najviac krajín.


Si Ťin-pching vysvetlil, že v snahe zabrániť šíreniu koronvírusu je potrebné obnoviť plynulý chod globálnych produkčných reťazcov a dodávok. Okrem toho je potrebné znížiť clá a prekážky obchodu. A tiež preskúmať možnosť liberalizácie obchodu so základnými lekárskymi výrobkami.


Veľká predpoveď na rok 2021 podľa veštca Aujula, ktorý predpovedal príchod pandémie
Už v roku 2018 hovoril veštec Nicolas Aujula (35) o tom, že v blízkej dobe zasiahne svet pandémia novej choroby. Predpovedal aj to, že Donald Trump sa nestane víťazom amerických prezidentských volieb. Teraz prehovoril o tom, čo nás podľa neho čaká... Čítať ďalej
22 | 11 | 2020 | Timotej Dudka

Ako to „funguje“ v Číne

„Viete, ako to funguje v Číne?“ Pýta sa americký bloger, ktorý si hovorí Antiscientism.


Od začiatku pandémie Čína zaviedla systém kódov zdravia. Na základe svojej aplikácie ho spustila platforma Alipay. Zhromažďuje informácie vrátane lekárskych indikátorov, histórie ciest a kontaktov s pacientmi s COVID-19. Následne prideľuje používateľovi kód. Zelený, žltý alebo červený.


Držitelia zeleného zdravotného kódu sa môžu voľne pohybovať. Majiteľom žltého sa odporúča izolovať na jeden až dva týždne. Osoba s červeným musí podstúpiť 14 dennú karanténu. Po splnení požiadaviek sa farba kódu zmení. Amerika a Európa už medzitým testujú svoju vlastnú verziu s názvom CommonPass.


Najstaršia kniha sveta odhaľuje tajný zámer „sebazničenia človeka“
Výsledkom majú byť obrovské mestá s biorobotmi a úplne zničená príroda, píše portál Zen.yandex.ru. Čítať ďalej
23 | 11 | 2020 | Imrich Kovačič

Ako to mohol Gates predvídať?

Presne o tom napísal pred časom Bill Gates: „Nakoniec budeme mať niekoľko digitálnych certifikátov. Podľa nich budeme vedieť, kto sa nedávno zotavil. Či bol testovaný alebo či dostal vakcínu. Keď vieme, kto mal pozitívny test, môžeme zistiť, ako ho podporiť, aby zostal izolovaní a dostával potrebné potraviny a lieky“.


To znamená, že systém už funguje v Číne a testuje sa aj v iných krajinách. Do niektorých lietadiel sa už takmer nedostanete bez testu PCR. O chvíľu do toho zrejme zahrnú i očkovanie. Na rade budú koncerty, múzeá a štadióny. V konečnej fáze i metro a autobusy v kombinácii s cestovnými kartami. Nie je teda možno až tak ďaleko deň, ktorý „predpovedal“ Gates. Nikto nebudete môcť nikam ísť, lietať alebo dokonca opustiť dom bez toho, aby mal „zdravotnú priepustku“.


„A ľudia?" Väčšina si prežúva svoju pravidelnú stravu. Pričom si vôbec neuvedomuje, že sa vďaka svojmu strachu ocitla na Zvieracej farme,“ prirovnal situáciu bloger Antiscientism k slávnemu románu Georga Orwella.


Ľudia, ktorí sa boja očkovať neoverenou vakcínou, nemožno označiť za vyvrheľov
Premiéra opäť uzemňuje jeho vlastná rodina. Matovičova sestra hovorí o manipulácii vlády v otázke vakcíny proti Covidu-19. „Ako môžete robiť vyvrheľov z ľudí, ktorí sa boja zaočkovať neoverenou vakcínou, a viniť ich, že chcú slobodne šíriť... Čítať ďalej
27 | 11 | 2020 | Imrich Kovačič