Blahov otvorený list predsedovi parlamentu
27 | 11 | 2020 I Imrich Kovačič

Poslanec Ľuboš Blaha na svojom Facebooku zverejnil otvorený list predsedovi NR SR Borisovi Kollárovi a poriadne sa do toho oprel. Vzápätí ho vyzval, aby odstúpil.



Vážený pán Boris Kollár,

okamžite sa ospravedlňte sestričkám za to, ako sa k nim v nemocnici správate Vy a vaše milenky. Starajú sa o vás, behajú Vám okolo zadku, dali Vás zdravotne dokopy. A toto je Vaša odplata?! Vyhrážky?! Šikana?! To vážne?!

Vy nechápete, že zdravotné sestry nie sú Vaše slúžky, ktoré majú Vašim milenkám variť čajíky? A Vy sa im za to vyhrážate, že prídu o vianočné odmeny? Takúto aroganciu a papalášizmus Slovensko nepamätá. Mne je z toho regulárne nevoľno.

Kollár má v nemocnici dámske návštevy. Keď sa sestrička ohradila, hrozili jej vraj výpoveďou
Predseda parlamentu leží v bratislavskej nemocnici sv. Michala po ťažkej havárii. V žiadnom prípade to však nie je bežný pacient. Okrem koaličnej rady, ktorú tu zorganizoval napriek zákazu návštev, prišiel denník SME s odhalením, že ho pravidelne,... Čítať ďalej
26 | 11 | 2020 | Michal Filek

Vážený pán pán predseda hnutia Sme rodina,

Matovičova vláda s Vašim súhlasom zakázala návštevy v nemocniciach a bežní ľudia sa nemôže ani len rozlúčiť so svojimi milovanými, ktorí umierajú. Ale hlavne, že Vaše milenky môžu byť pri Vás od rána do večera a vraj najradšej s Vami ostávajú cez noc.

Toto Vám príde fér k ľuďom? Oni nemôžu mať návštevy a Vy môžete? Oni nemôžu nič a Vy môžete všetko?

Čo si to vôbec dovoľujete?! Ako sa to správate?! Ako je možné, že Vaše milenky v nemocnici okrikujú sestričky? Ako je možné, že im chce vedenie nemocnice siahnuť na odmeny - iba preto, že sa postavili Vašim priateľkám? A čo Vy ste, Ali Paša, ktorého má obskakovať celý národ?

Vraj ste si nechali zavolať riaditeľa nemocnice, že čo to má znamenať, že vrchná sestra Vám odmieta robiť otrokyňu. A že Vám neurobila čaj, keď Vaša milenka prikázala! A vraj sa vrchnej sestre vyhrážali výpoveďou, ak Vás nebude na slovo poslúchať!

Toto je to slušné Slovensko, o ktorom ste toľko básnili?! Toto je tá rovnosť pre zákonom?! Toto je tá slávna Matovičova spravodlivosť?! Takíto ste vy obyčajní ľudia?!

Kollárovi vulgárne naložila Belousovová. Toto Boris rozdýcha len ťažko
Tak toto si predseda parlamentu za klobúk nedá. "Dopredu upozorňujem, že tento status nebude slušný," napísala na sociálnej sieti Anna Belousovová. Kolárovi za konflikt jeho žien so sestričkami v nemocnici naložila, a nepoužívala pri tom práve... Čítať ďalej
26 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

Vážený pán Boris Kollár,

neviem, ako to chodí vo Vašich mafiánskych kruhoch. Neviem, aké je to štartovať autá Žaluďovi. Neviem, aké je to vlastniť rádiá, dohadovať sa s Haščákom na mediálnych hrách, topiť sa v prachoch a jazdiť v limuzínach.

Netuším, prečo má niekto potrebu sexuálne sa uspokojovať s transsexuálmi a rovnako netuším, prečo niekto dáva oplzlé návrhy 15-ročným narkomankám.

Nerozumiem Vám, nechcem Vám rozumieť, s ľuďmi ako Vy som sa nikdy nestretával, nechcem mať s Vami nič spoločné, ste iný svet. Stoka, bahno, kanál. Vy ste pre mňa no-go zóna.

Ale dnes ste sa nejakou obludnou historickou iróniou stali druhým najvyšším ústavným činiteľom Slovenskej republiky, ktorú milujem a ctím. Prosím, neponižujte moju vlasť svojimi nehoráznymi maniermi.

Trápne výhovorky Borisa Kollára, ktorý ide na reverz radšej z nemocnice domov
Slovenskom v súčasnosti asi najviac rezonuje pobyt Borisa Kollára v nemocnici po ťažkej autohavárii a jeho návštevách z posledných dní. Ako sa ukázalo, za ním v čase zakázaných návštev neboli len lídri ostatných troch koaličných strán, ale aj jeho... Čítať ďalej
27 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.


Áno, z bývalého mafiána sa stal predseda parlamentu. Je to taká malá národná tragédia. Ale je to fakt. Tak sa preboha aspoň na tú chvíľku, kým ste na čele parlamentu, správajte ako normálny slušný človek a vpracte sa do kože!

Neničte životy sestričkám, tie majú roboty dosť aj bez Vášho buzerovania! Nepripravujte ich ešte aj o odmeny, zarábajú zlomok toho, čo Vy, napriek tomu, že drú od rána do večera - tak im nesiahajte ešte aj na to málo!

Nerobte z ľudí okolo Vás otrokov a sluhov! Neporušujte vlastné predpisy, ktorými terorizujete celý národ! Nesprávajte sa ako mafiánsky boss! Zbavte sa toho odpudivého papalášizmu, ktorý predvádzate v nemocnici!
Sme všetci zhrození z toho, čo páchate!

Pretože Vy tým robíte hanbu celému Slovensku. Kopete do tých najslabších a ukazujete, že v našej krajine platia dva druhy opatrení - jedni pre bežných ľudí a druhé pre papalášov ako sú Matovič, Sulík a Vy.

Riaditeľ nemocnice poskytol stanovisko ku Kollárovým kauzám
Stanovisko generálneho riaditeľa Nemocnice sv. Michala k medializovaným informáciám ohľadom hospitalizácie predsedu NRSR Borisa Kollára. Uverejňujeme ho v plnom znení. Čítať ďalej
26 | 11 | 2020 | tasr


Ľudia nemôžu mať návštevy v nemocniciach - Vy áno. Ľuďom sestričky nevyvárajú čajíky pre milenky - pre Vaše musia. Ľudia počas zákazu vychádzania nemohli vyvážať v autách svoje "kamarátky" - Vy áno. Ľudia si nemôžu na koberček zavolať riaditeľa nemocnice a spucovať ho za málo luxusu - Vy áno.

Je mi z vás zle. Z vás všetkých, čo si robíte koaličné rady v nemocnici napriek zákazu návštev. Z vás všetkých, čo ukazujete Slovákom, že pre vás predpisy neplatia, že vy ste nadľudia, že vy ste viac! Matovič, Sulík, Kollár a Remišová - všetci štyria! Že vás hanba nefackuje!
Vážený pán predseda parlamentu,

dovoľte mi za všetky sestričky a lekárov, ktorých takto ponižujete, za všetkých ľudí na Slovensku, ktorým sa takto vysmievate, za všetkých ľudí, ktorí krútia hlavou nad Vašou aroganciou a bezohľadnosťou... dovoľte mi za všetkých odkázať jedno:

Odstúpte z funkcie a už sa nikdy viac neukazujte Slovákom na oči. Ste hanba tejto krajiny.

Viem, že moje statusy čítate a že si prečítate aj tento. Prosím, prečítajte si aj vlákno dolu, čo Vám odkazujú ľudia - zaslúžite si to, Vy arogantný papaláš!

Na politickej scéne chýba Kollárov nekonfliktný prístup
Konflikty v koalícii, špeciálne medzi premiérom Matovičom a ministrom hospodárstva Sulíkom sa už stali koloritom na našej politickej scéne. V posledných dňoch opäť eskalujú. Zdá sa, že nám začína chýbať Kollárov vecný prístup a jeho schopnosť tlmiť... Čítať ďalej
25 | 11 | 2020 | Aneta Leitmanová