Princ Harry v slzách: Meghan tajila tehotenstvo a následný potrat!
25 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Meghan Markleová (39), manželka britského princa Harryho (36), prekonala v júli tohto roku potrat. Zverila sa s tým do prestížnych novín New York Times. Informuje portál Blesk. 


Vojvodkyňa zo Sussexu, ktorá v máji 2019 porodila synčeka Archieho (1), sa verejne a celému svetu zverila s veľmi smutnou životnou skúsenosťou: má za sebou potrat. O dieťatko, ktorého otcom bol princ Harry, prišla Meghan Markleová v júli tohto roku.

To, že sa deje niečo, čo by sa rozhodne diať nemalo, zistila vo chvíli, keď prebaľovala plienky svojmu prvorodenému synčekovi. "Pocítila som náhlu ostrú kŕč. Padla som na zem s Archiem v náručí, a recitovala uspávanku, aby sme sa obaja upokojili. Veselá melódia bola v ostrom kontraste s mojím pocitom, že niečo nie je v poriadku. Vedela som, ako som tak zvierala v náručí svoje prvorodené dieťa, že strácam to druhé..."

Matka princeznej Diany bola nútená vzdať sa detí. Aký bol ich vzťah?
Diana, princezná z Walesu, bola jednou z najznámejších celebrít na svete. Od chvíle, kedy začala randiť s princom Charlesom, ju kamery monitorovali na každom kroku. Málo sa však vie o predchádzajúcom živote "kráľovnej ľudských sŕdc", píše portál... Čítať ďalej
25 | 11 | 2020 | Timotej Dudka


Kvôli ostrým kŕčom v podbrušku následne bývalá herečka zamierila do nemocnice, kde sledovala, ako táto udalosť jej mužovi "láme srdce, zatiaľ čo ona sa pokúšala udržať rozbité kúsky svojho vlastného srdca"Jej pocity určite chápe každá mamička, ktorá v sebe nosila život, ktorý nakoniec tú šancu skutočne žiť nedostal.

"O niekoľko hodín neskôr som ležala na nemocničnej posteli a držala manžela za ruku. Cítil som horúčosť jeho dlane a pobozkala som ho na kĺby ruky, mokré od oboch našich sĺz. Pozerala som na studené biele steny okolo seba a oči sa mi opäť zaliali slzami. Snažila som sa predstaviť si, aké by to bolo, keby sme sa uzdravili," popisovala bolestné chvíľky vo zverejnenom článku nazvanom "Straty, ktoré zdieľame".

Som rád, že vyšetrujú rozhovor s mojou mamou, tvrdí princ Harry
Britský princ Harry sa pripojil k svojmu bratovi Williamovi a víta snahu objasniť okolnosti, za ktorých v roku 1995 vznikol na stanici BBC slávny, hoci kontroverzný rozhovor s ich matkou, princeznou Dianou, informuje portál Blesk. Čítať ďalej
22 | 11 | 2020 | Timotej Dudka