Kollár kritikou na koalíciu vôbec nešetril
24 | 11 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Trpezlivosť z neustáleho hašterenia politikov, a to aj tých koaličných už zrejme došla aj predsedovi parlamentu Borisovi Kollárovi, ktorý z nemocnice, kde sa lieči z ťažkej autonehody, natočil ďalšie video. A veru kritikou nešetril ani svojich partnerov z koalície.


Šéf parlamentu teraz nemôže verejne vystupovať, keďže sa stále lieči z vážneho zranenia po autonehode, a tak využíva každú príležitosť na to, aby sa prihovoril ľuďom aspoň z nemocnice. Tentokrát sa vyjadril nielen k veľkému protestu zo 17. novembra, ale aj k hádkam politikov, ktoré už začínajú ľudí unavovať, píše portál 1.pluska.sk.
Je to tu hrozné - ľudia sú frustrovaní, politici rozhádaní

Boris Kollár je stále v nemocnici a dokonca v ohrození života. Pripravujú ho na vážnu operáciu. Zdroj: FB / Boris Kollár


„Napriek tomu, že na proteste bolo pár extrémistov a chuligánov, ale aj politikov, ktorí na tom celom proteste chceli vytĺkať politický kapitál, väčšina tam bola obyčajných a bežných ľudí, ktorí sú frustrovaní, majú strach a cítia napätie z toho, čo sa deje v spoločnosti, takže aj týmto chceli vyjadriť svoj nesúhlas, čo sa dá pochopiť,“ začína svoj nemocničný príhovor Boris Kollár, podľa ktorého na Slovensku začína narastať frustrácia ľudí. „Keď si uvedomíte, ako medzi sebou komunikujú politici, dokonca aj koaliční medzi sebou, tak to je veľmi zlý signál pre ľudí. Viem to pochopiť, pokračuje vo svojom príhovore k národu šéf hnutia Sme rodina.

Podľa Borisa Kollára je aj medzi politikmi samý hejt, samá urážka a samé napádanie, a toto už ľudia počuť nechcú, ale chcú vedieť, ako im pomôžu, akú majú víziu a akým spôsobom budú riešiť tieto ťažké časy. „Sme odsúdení na to, aby sme teraz spolupracovali koalícia aj opozícia,“ vraví šéf parlamentu aj smerom k poslancom, ktorí sa často hašteria až je to nechutné a trápne. „Ako politici začnime spolupracovať a prestaňme na seba osobne útočiť a urážať sa, pretože to je cesta do pekla. Okamžite musím ľuďom ponúknuť pomocnú ruku aby prečkali toto najťažšie obdobie,“ burcuje z nemocnice Boris Kollár politikov, ktorí ešte nestratili súdnosť a aspoň trochu im záleží na občanoch Slovenska. Otázkou preto je, koľkí ho vypočujú, pretože im na ľuďoch naozaj záleží.

https://fb.watch/1Y1a-wM7pz/

Vo vládnej limuzíne sedela s predsedom parlamentu Borisom Kollárom aj civilná osoba - bývalá finalistka Miss Universe z roku 2001 Miroslava Fabušová. Zdroj: Topky.sk


Iba na osvieženie pamäti, Boris Kollár mal koncom októbra vážnu autonehodu. Počas víkendovej jazdy v služobnej limuzíine do jeho vozidla v Podunajských Biskupiciach vpálilo auto. Šéf parlamentu ostal so zlomeným krčným stavcom ležať v nemocnici. Len deň po jeho nehode vysvitlo, že s Kollárom sa v jeho služobnom aute viezla aj bývalá misska Miroslava Fabušová, ktorá skončila so zlomeným stavcom a rebrami tiež vo vážnom stave v nemocnici. Obaja zhodne tvrdia, že Kollár jej ponúkol odvoz do lekárne, dodáva na záver portál 1.pluska.sk.

 

 

Boris Kollár je ešte stále na lôžku a musí sa zotaviť. Už teraz však plánuje šialený krok
Boris Kollár, zdá sa, už nemieni „nečine“ vylihovať v nemocnici a plánuje sa čo najskôr zapojiť do bežného, aj pracovného, života. A pritom stále nie je fit. Čítať ďalej
22 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.