Attila Végh: Výhra nad Karlosom Vémolom aj rakovinou!
23 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Slávny zápasník Attila Végh pred nedávnom porazil v ostro sledovanom súboji českého reprezentanta Karlos Vémola. V rovnakej chvíli sa ale odohrával ešte jeden zápas. 14-ročný Dominik z dediny Obyce, pre ktorého je Attila vzorom, vyhral nad rakovinou, informuje portál Stars24.


Všetko začalo koncom roka 2018. Dominika neustále bolela hlava a prestal rásť. Matka ho preto vzala k lekárovi, kde chlapcovi povedali, že ide o symptómy nedávno diagnostikovanej boreliózy.

"Pýtali sa ma, či má nejaké problémy. Povedala som, že stále ho bolí hlava. Potom začal zvracať a býval unavený. Prišiel zo školy, najedol sa a spal. A spal až do večera. On už vôbec nemohol," rozpráva podľa serveru Topky matka chlapca.

Pozrite sa, ako si zápasník Attila Végh užíva rolu otca!
MMA zápasník, šampión a premožiteľ Karlosa Vémolu (35). Tak je verejnosti známy Attila Végh (34). V súkromí je ale skromným drsňákom a hrdým otcom. Tým sa stal tento rok v januári, keď jeho žena Natália priviedla na svet prvorodeného syna, ktorý... Čítať ďalej
10 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Po niekoľkých ďalších vyšetreniach nakoniec lekári vyriekli hrozivú správu: nádor na hypofýze. A rovno dva. Lekári preto okamžite začali liečbu, ktorá zabrala.

V deň, kedy boli Dominikove výsledky negatívne, vyhral rozhodujúci súboj aj jeho vzor, ​​zápasník Attila Végh. Chlapec tvrdí, že práve film o ňom mu dodal silu, aby rakovinu porazil.

Nakoniec sa spolu obaja stretli. "Najväčšiu radosť mám, keď ma vidí nejaké dieťa, príde a objíme ma. Spontánne. Som rád, že mu môžem aspoň takto pomôcť a dať mu radosť a nádej do života. To je pre mňa najväčšia radosť," uviedol Attila.

Ronaldo dvakrát skóroval a dobehol Ibrahimoviča. Immobile zabezpečil výhru Laziu
Útočník Ciro Immobile bol v talianskej futbalovej lige strojcom víťazstva Lazia Rím 2:0 na ihrisku Crotone. Najlepší strelec minulej sezóny, ktorý sa vrátil po nákaze koronavírusom, prvý gól zápasu sám dal a na druhý prihral. Cristiano Ronaldo... Čítať ďalej
23 | 11 | 2020 | Timotej Dudka