Šokujúce: Freddie Mercury mal utajovaného syna!
21 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Po dvadsiatich ôsmich rokoch od smrti legendárneho Freddieho Mercuryho vyšla na povrch šokujúca skutočnosť - spevák mal tajného syna, o ktorého existencii nikto, ani sám spevák, netušil, informuje portál Šíp.


Záujem o skupinu Queen a predovšetkým o jej frontmana, Freddieho Mercuryho, sa po vydaní snímky Bohemian Rhapsody, ktorý opisuje začiatky slávnej skupiny, prudko zvýšil. Film sa však iba zľahka otrel o Freddieho súkromný život a nezašiel príliš do hĺbky, čo niektorých divákov naštvalo.

S obrovským záujmom tak prichádzajú aj doteraz neodhalené tajomstvá, ktoré majú rovnaký stredobod - Mercuryho súkromie. To posledné však prekvapilo aj členov jeho skupiny. Ako mohol Freddie nevedieť, že má syna?

Freddie Mercury a jeho posledné dni života: Mal jedno želanie!
Tento rok v novembri uplynie už 29 rokov od chvíle, čo nás navždy opustil legendárny spevák Freddie Mercury z kapely Queen. O posledných dňoch jeho života prehovoril už pred časom jeden z jeho najbližších spolupracovníkov, píše portál... Čítať ďalej
19 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


Že o živote Freddieho Mercuryho veľa nevieme sa vďaka sláve Bohemian Rhapsody dozvedáme každý deň. Nové a nové tajomstvá, zabudnuté okamihy či vtipné historky vyplávajúc na povrch v takom množstve, že by vyšli na skutočne hrubú biografiu.

To najtemnejšie a zároveň najviac šokujúce tajomstvo, o ktorom nemal tušenie ani samotný spevák, prezradila jedna zo stratených priateliek zosnulého speváka. Kedysi totiž okolo Mercuryho existovala skupina piatich veľmi blízkych osôb, ktorá ho sprevádzala na každom kroku a do všetkých zábavných podnikov. Jedna z tých žien sa pritom stala Freddieho tajnou milenkou a splodila mu syna, o ktorom mu nič nepovedala.

Žena si želá zostať v anonymite. Tuší, že by jej publicita obrátila život hore nohami, ale predovšetkým aj jej synovi, ktorý akoby z oka vypadol slávnemu spevákovi. Obaja majú čierne fúzy, veľké predné zuby a silné lícne kosti. Priatelia si z neho celý život uťahovali, že by jeho otec mohol byť "ten gay z Queen". Keby len tušili, že mali celý čas pravdu.

https://www.hlavnydennik.sk/2020/08/10/zomrela-irena-sedlecka-%e2%80%a091-freddie-mercury-vdaka-nej-znova-povstal-z-mrtvych/

Zdroj blízky žene tvrdí: "Bola to malá skupinka blízkych osôb, zabávali sa s Freddiem v rôznych kluboch. Lenže keď otehotnela, stiahla sa a s nikým sa už nevidela."

Zdroj následne prezradil, že v čase, keď mala aférku s Freddiem sa vídala ešte s jedným mužom. Až do narodenia nevedela, kto by mohol byť otcom, akonáhle videla synove tmavé vlasy a oči, bolo jej to jasné.

"V tom čase mala chlapa, ale bol to blondiak s modrými očami," pokračuje zdroj. "Jej syn mal tmavé vlasy a oči, veľké predné zuby a vystúpené lícne kosti. Keď vyrástol, nechal si po vzore speváka z Queen, o ktorom netušil, že je jeho otcom, narásť rovnaké fúzy. Keď to videla jeho matka, okamžite mu nakázala, nech si ich oholí."

Bude Freddie Mercury ešte raz na striebornom plátne? Queen pripustili, že je to možné!
Fanúšikovia kapely Queen majú nádej, že Freddieho Mercuryho uvidia na filmovom plátne ešte raz! Jeden z muzikantov z legendárnej kapely pripustil, že pokračovanie úspešného filmu zostáva na stole, informuje portál Stars24. Čítať ďalej
07 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Že bol Freddie homosexuál a do svojej smrti vo vzťahu s mužom, to vedeli všetci. Freddie sa však považoval za bisexuála, čo potvrdzuje aj Mary Austin, jeho osudová žena, ktorá mu bola po boku až do samého konca.

Iný blízky priateľ zosnulého speváka tvrdí, že keď bol Freddie opitý a nadržaný, bolo mu jedno, s kým sa vyspí: "Žena alebo muž, na tom nezáležalo, opitý a zhulený Freddie ukojil svoje túžby s každým, kto mu prišiel sympatický."

Identita jeho syna zostáva neznáma. Známe je len jeho bydlisko. S matkou sa krátko po Freddieho smrti presťahoval do Nemecka, kde žije až do súčasnosti. Matka je absolútne proti tomu, aby bola jeho identita odhalená a stále mu nepovedala pravdu o jeho otcovi. Nastane však čas, kedy sa to všetko z médií dozvie, a až sa tak stane, nebude váhať prevziať otcovo slávne meno a dedičstvo, ktoré mu náležité patrí.

Americký sen i nočná mora Arnolda Schwarzeneggera
Pred 17 rokmi (17. novembra 2003) na post guvernéra Kalifornie zasadol hollywoodsky herec Arnold Schwarzenegger, pripomína portál Blesk. Kto by čakal, že sa cudzinec, rodený Rakúšan, dokáže v politike prebojovať na tak vysoké miesto? Čítať ďalej
19 | 11 | 2020 | Timotej Dudka