"Facka pre Matoviča. Dnes konečne naozaj dobrovoľné testovanie a účasť iba tretinová", píše Blaha
21 | 11 | 2020 I Imrich Kovačič

Poslanec NR SR dnes na svojom facebookovom profile informoval, že účasť na dnešných naozaj dobrovoľných testoch, bez nutnosti preukazovať sa po nich certifikátom, bola iba tretinová


Vo svojom statuse Blaha doslova píše: "Dnes sa prvýkrát konalo antigénové testovanie na dobrovoľnej báze - v stovkách obcí. A viete, aká je účasť? Tretinová. To je pre Matoviča taká facka, akú už dlho nedostal."

Testovanie tento víkend prebieha identicky ako pri predošlých kolách, avšak iba vo vybraných obciach a mestách. Celkom ich je 458 a tento krát je naozaj doborvoľné. Otestovať sa v sobotu do 12:00 prišlo len 31.548 ľudí a pozitívny test malo 602 z nich.

"Jasne sa ukázalo, že pokiaľ Matovič nedovydiera ľudí, tak tí na tie jeho halucinácie o atómovej bombe jednoducho kašľú. Ľudia dobre vedia, že tie jeho rýchlotestíky sú nanič. Sú to vyhodené peniaze. Bez efektu. Keby ste si hodili mincou, je väčšia šanca, že zistíte, či máte Covid." tvrdí Blaha.


Podľa neho dnešok priniesol jasný dôkaz, že nebyť Matovičovho vydierania, ani na prvom testovaní by nedošli milióny Slovákov. Boli tam len z donútenia, lebo sa stali obeťami štátneho teroru. Podľa blahu to potvrdzuje, že mal pravdu, keď dal na Matoviča trestné oznámenie z trestného činu nátlaku. "...verím, že to vyšetrovateľ zohľadní. Matovič sa vyhrážal ľuďom a pevne verím, že za to pôjde sedieť.", hlási poslanec.

Blaha prezradil plány: Nové protesty, referendum a nakoniec "Matovič z hrušky dole!"
Ľuboš Blaha sa vo svojom najnovšom statuse na facebooku pustil do mainstreemových médií. Odkryl pritom finančné skupiny a oligarchov, ktorí sa nimi stoja. Urobil tak ako reakciu na to, ako informovali o včerajších protestoch proti vláde Igora... Čítať ďalej
18 | 11 | 2020 | Michal Filek


Zároveň sa domnieva, že reakciou Matoviča na jeho dnešné fiasko, presadí Vianočné celoplošné testovanie ako povinné. "Jeho ľud ho sklamal, nie je zodpovedný a preto bude musieť pred Vianocami pristúpiť zase k vydieraniu a príkazom. Zhruba toto z neho dnes vyšlo. Cár Igor Hrozný ide zase rozpútať teror." uzatvára Blaha. "Zase vás bude vydierať, že vás nepustí bez modrého papierika ani vyvenčiť psa. Že nebudete môcť ísť do práce. Že prídete o príjem. Že vás nepustí ani na poštu pre penzie. Možno ani k lekárovi."

Matovič sa v minulosti vyjadril, že všetci, ktorí s ním nesúhlasia sú "múdrosráči". Veľa ľudí si totiž myslí o Matovičovi, že je psychopat, ktorý sa iba mstí, lebo sa mu ľudia začínajú posmievať. "Malý, zákerný a podlý zúfalec sa mstí celému národu. Zase sa vyhráža, zase vydiera, zasa sa ide mstiť.", tvrdí Blaha. "Ak takéto šikanózne rozhodnutie naozaj príjme, verím, že ľudia pôjdu zase do ulíc. A my sa určite obrátime na Ústavný súd, aby prijal predbežné rozhodnutie a tento štátny teror zakázal."

Pravdou ostáva, že Matovič to má čím ďalej, tým ťažšie a dnes je už veľa ľudí v krajine presvedčených, že nejde o rozhodnutia odborníkov, keďže testovanie zatiaľ ani medicínsky a ani ekonomicky nič konkrétne neprinieslo, čím by sa dalo argumentovať pri potrebe opakovania tejto celoplošnej masovej akcie.

Prináša to podľa Blahu "...len útrapy a chaos. Matovič už dávno nebojuje proti Covidu. On bojuje proti Slovákom."

Ďalšia blamáž: EK odmietla Matovičove plošné testovanie
"Mali sme byť vzorom minimálne pre EÚ, sme na smiech pred celým svetom.", píše europoslanec Milan Uhrík Čítať ďalej
21 | 11 | 2020 | Imrich Kovačič