Smrť kráľovnej Alžbety? Médiá panovníčku zaživa pochovali
19 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Kráľovná Alžbeta robí všetko možné, aby sa nenakazila novým koronavírusom, ktorý by ju teoreticky mohol pripraviť o život. Napriek tomu sa v týchto dňoch v médiách objavili texty naznačujúce jej úmrtie, informuje portál Stars24.


Kráľovná Alžbeta tento rok oslávila už 94. narodeniny, a tak niet divu, že sa občas objaví proroctvo, že už tu s nami dlho nebude. Tentoraz ju však skutočne "pochovali za živa". Správa o jej smrti sa objavila na renomovaných internetových stránkach.

Francúzska rozhlasová stanica Radio France Internationale (RFI) totiž musela riešiť trápnu situáciu po tom, ako technickým nedopatrením zverejnila stovku vopred pripravených nekrológov, medzi nimi aj ten patriaci britskej panovníčke.

Čakať na smrť vlastnej matky je bizarné, tvrdí herec v úlohe princa Charlesa
Josh O'Connor (30) stvárnil v tretej a štvrtej sérii seriálu Koruna princa Charlesa. Britský herec sa zveril s tým, že o kráľovskej rodine toho do začiatku nakrúcania príliš nevedel. Opísal tiež, ako sa pripravoval na svoju zásadnú životnú rolu,... Čítať ďalej
16 | 11 | 2020 | Timotej Dudka


Okrem Alžbety stanica pochovala napríklad aj herečku Brigitte Bardotovú, amerického exprezidenta Jimmyho Cartera či režiséra Romana Polanského. Stanica sa za chybu ospravedlnila a všetky texty zo svojich stránok rýchlo stiahla.

"Chceme vyjadriť hlboké ospravedlnenie najmä tým, ktorí boli predmetom týchto nekrológov a tým, ktorí nás sledujú a dôverujú nám," uviedla stanica vo svojom vyhlásení.

http://www.hlavnydennik.sk/2020/11/18/odhalene-tajomstvo-zosnulej-princeznej-diany-%e2%80%a036/