George Clooney potvrdil, že venoval štrnástim priateľom po milión dolárov
19 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Niet pochýb o tom, že George Clooney (59) je veľkorysý muž. Roky sa traduje, že herec obdaroval niektorých zo svojich priateľov, ktorí mu pomohli, než sa stal slávnym, miliónom dolárov, aby sa im odvďačil. To Clooney teraz potvrdil magazínu GQ, ktorý ho menoval ikonou roka, píše portál Super.


Clooney prezradil, že v roku 2013 pozval 14 priateľov, ktorých označuje len ako "The Boys", k sebe domov, kde každému venoval kufrík s peniazmi. Je známa identita iba jedného z nich, a síce Randeho Gerbera, bývalého modela, manžela Cindy Crawford a Clooneyho verného priateľa.

Herec ďalej uviedol, že sa pre tento krok rozhodol krátko po tom, čo dostal šek za film Gravitácia. V tej dobe bol slobodný a bezdetný, zrovna stretol svoju dnes už manželku Amal. S tou sa oženil na deň presne rok po vyplatení kamarátov, 27. septembra 2014.

George Clooney na tému zabitia Georgea Floyda: "rasizmus je pandémia Ameriky"
„Hľadanie vakcíny nám trvá už 400 rokov,“ píše herec ako reakciu na to, že Donald Trump nazval demonštrácie „rasovou píšťalkou na psov“. Čítať ďalej
03 | 06 | 2020 | Mário Martinka


"Mám týchto chalanov, ktorí mi v priebehu 35 rokov nejako pomohli. Bez nich by som nemal nič. Sme si všetci blízki. Keby ma zrazil autobus, všetci sú zahrnutí v závete. Tak prečo by som sakra čakal, až ma prejde autobus?" Uviedol.

"Vtedy som si hovoril, že sa nikdy neožením, nebudem mať deti, ale že mám skvelých priateľov a vediem naplnený život. Že je mi dobre. Netušil som, ako málo naplnený bol, kým som nestretol Amal. Potom sa všetko zmenilo a ja som si uvedomil, ako prázdny život som viedol," dodal s tým, že mu až rola otca otvorila oči.

"Nikdy som nebol v pozícii, kedy by pre mňa bol život niekoho iného dôležitejšie ako môj. A potom prídu dvaja malí drobci, o ktorých sa musíte starať a kŕmiť ich," zmienil dvojčatá Alexandera a Ellu (3), ktoré má s Amal.

Bohemian Rhapsody: Mercuryho priznanie k homosexualite
Sú to už takmer tri dekády, odkedy zomrel slávny spevák a skladateľ Freddie Mercury. Napriek tomu sa ešte dnes rieši, o čom vlastne je jeho najslávnejšie pieseň. Podľa jednej teórie ide o veľmi osobné priznanie, informuje portál... Čítať ďalej
17 | 11 | 2020 | Timotej Dudka