Blaha podal trestné oznámenie na Matoviča, Naďa a Krupu za hanobenie národa
19 | 11 | 2020 I Michal Filek

"Igor Matovič a jeho spolustraníci neuveriteľným spôsobom urážajú a hanobia ľudí na Slovensku. Vraj sú opice. Vraj sú luza. Vraj sú psychopati... Dosť! Podávam trestné oznámenia za hanobenie, trestná sadzba jeden až tri roky... Už stačilo, páni Matovič, Naď a Krúpa, už stačilo!" napísal na svojom fb profile Ľuboš Blaha.




Odborníkov  podľa Blahu Matovič nazýva bludármi, lekárov označuje za sabotérov, občania sú múdrosráči.

"Podávam trestné oznámenie na Jaroslava Naďa, v ktorom 10-tisíc občanov nazval opicami. Týmto zhanobil 10-tisíce slušných ľudí, príslušníkov slovenského národa, ktorí sa zúčastnili na proteste 17. novembra. Ide o paušálne znevažovanie Slovákov, ktorí majú kritický postoj voči vláde. Ide o dehumanizáciu ľudských bytostí, ktorí sú iba kvôli inému názoru, predstaviteľom slovenskej vlády, označovaní za opice a psychopatov. Za tento trestný čin hrozí odňatie slobody na 1 - 3 roky."

"Podávam trestné oznámenie na Igora Matoviča za výrok, že protesty v Bratislave organizovali mafiáni a fašisti," hovorí Blaha a dodáva, že vzhľadom na to, že ide o vysokého ústavného činiteľa a jeho výroky sa týkajú vysokého počtu ľudí, žiada preňho exemplárny trest.

Trestné oznámenie podal aj na poslanca Juraja Krupu, ktorý mal v debate v televízii protestujúcich ľudí označiť za luzu.

"Polícia môže ukázať, či jej záleží a zákona a či naozaj zákona platí. Padni komu padni!" dokončil Blaha.

Blaha: Ak nedostal dodatočne pokutu za rúško Matovič na svadbe, tak nemôže nikto
Ľuboš Blaha vo svojom statuse na facebooku upokojuje účastníkov utorkových protestov. Podľa neho nemusia mať strach, že by dodatočne dostali pokutu za to, že nemali na sebe rúška. Ak pokutu nedostal Matovič za nenosenie rúška v lete na svadbe,... Čítať ďalej
19 | 11 | 2020 | Michal Filek